Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Fúúú :Y sürgősen le kell írnom az elmúlt nap eseményeit, amíg még van időm, mert ma azt hiszem a történelem tankönyv és atlasz lesz a partnerem :F mi 2 könyvel fogok beszélni egész szombaton? na én se vagyok normális. De muszáj, mert hétfő+törióra+ha nem tanulok=totális katasztrófa. Nagyából tudom a dolgokat, és az évszámokat átfutottam és már meg is jegyeztem, pedig van vagy 20db. XD de egyedül az nem megy a fejembe, hogy ki mikor uralkodott...valahogy keverem, de most ráállok a témára hogy = legyen a szíííp 5össel. Mert ez az év nekem már számít...:U

na itt a tanulós szám: (hallgasd végig, nagyon ajánlott :D)

Flipsyde - Happy Birthday

Csütörtök.:
    bevittem a makettot, végre, kész lett és nekem nagyon tetszik. Kicsit félve vittem be az iskolába, mert igaz bírom a kritikákat, és inkább segítenek nekem, és megfogadom, de ez mégiscsak egy pályázatra megy. A lényeg, hogy végül is nem kellett félnem, nagy sikere volt a színpadomnak, és mindenki megkérdezte, hogy ezt egyedül csináltam?, stb...szokásos pesztrálós kérdések. És így nyugodt szívvel adtam le az irci Tanárnak :) A képek pedig majd pénteken lesznek készen. A plakát meg hétfőre. Csak összehozzuk ezt valahogyan. Mindhárman úgyahogy kivesszük a részünket.
    üzenet: Művésznőm Te is haladj az esszével, mert mi már készen vagyunk a mi részünkkel :K van még idő igaz, de nem sok, és a maradékot, meg a megoldásokra kellene szánni.
    Hazajöttem, és a kutyámmal felmentünk a szobámba lepakolni. Nagyon sötét volt mivel reggelente nem szoktam felhúzni a redőnyt mostanában. Tessyke befeküdt az ágyamba. Gondolom magamba: milyen okos vagy :Y és befeküdtem én is mellé XD és aludtam... jaaaj nem lehet nem aludni délután, olyan jólesik, persze megvan a rossz oldala is, este nézhetem a plafont mert ezek után nehezen alszom. Persze ha alszok ugyanúgy jönnek az álmok, amik mostanában, nem is tudom, hogy gyötörnek-e :F vagy jók-e...nem tudom.

So What - Pink

(egyik kedvenc énekesem a maga műfajában a legjobb :P:P:PP(L))

Péntek.:
    Andris behozta a képeket a szereplőkről. Nagyon szépek lettek, szépen el lett készítve, de a körítés eléggé, hát durván kifejezve gáz lett...:F Ezért németórán végig azt próbáltam korrigálni és a szünetembe is belement, de ezt az áldozatot meg kellett hoznom, viszont a következő nagyon nem hiányzott nekem, matek óráról is késtem, és kiderült, hogy dolgozatot írtunk. Abból a témából amit nagyon tudok értek, és ebből akartam 5öst írni. de mivel 25percem volt az írásra, írtam ahogy tudtam, és meg is tudtam volna írni mindegyiket jól, mert tudtam, de idő hiányába nem tudtam befejezni...:W ez a legszörnyűbb. Jelentem a rajz tökéletes lett. És amúgy utána az irci Tanár mondta, hogy mikor bevitte a műveket a másik iskolába, akkor el voltak ájulva szó szerint, mert hogy ilyet még senki sem csinált, meg bla bla bla...viszont lehet etettek minket, de azért remélem, hogy nem mert jó lenne továbbjutni, amennyi munkám már nekem is benne van... Rossz lenne nem továbbjutni, de megígérem, hogy meglesz és értesítem a hallgatóságot, amint kiderült az eredmény...:D
    Szal így telt a péntek, matekból is jaaj :W nem igaz, lehet ez stréberül hangzik, de a továbbtanulásomhoz kell a matek 5ös, és ha ez 3as lesz, azt nehezen tudom kijavítani, de azért reménykedem, hogy kapok még 1 esélyt erre a dogára.

Ma pedig ma van Szombat.:
    tanulás, és csak tanulás lesz, de szerintem délután elmegyek moziba, mert meg akarom nézni A feláldozhatók c. filmet :O az az előzetes is (L) szerintem adok ma magamnak ennyi szabadságot...:P hanem többet, mert este x-factor...(L)
    amúgy meg :O nem is mondtam, hogy csütörtökön felkeltem és filmet néztem...Hallottam már róla de ne gondoltam, hogy ez ilyen jó:

A tégla

Bocs a szóhasználatért, de kib*szott jó film...wáwáwáááá szerintem még egyszer meg fogom nézni (L) és hogy milyen jó zenék is vannak benne The Departed Soundtrack

De azért mégiscsak egy szép számmal engelek el hétvégézni.:

Jesse McCartney-Because You Live

valahogy ma reggel végig ezt hallgattam, és nem tudom miért? de jólesik ezt hallgatni. :B
    Csók (K)

u.i.: Wicnek: Nagyon szép a versed amit írtál, és kérek valamit, írj egy olyat ami ennek a versnek egy 180°-os ellentéte, biztos jobban fogod érezni magad, és nem nagyon ismerlek, ennek ellenére tudom, hogy megfogod találni azt a lányt ;) mert mindenkinek van egy párja valahol.:
    "Lelki társ. Két kis szavacska, és egy nagy gondolat. Azt jelenti, hinni abban, hogy van valahol valaki, aki őrzi a kulcsot a szívünkhöz és álmaink házához. Csak az a dolgunk, hogy megtaláljuk. Hol van hát ez az ember?"
    Jó 7végét ;)

Aktív témák

Hirdetés