Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
vilma27
tag
Egy nap...
Nem az "Egy nap", hanem egy nap, ami még hátra van. Kicsit furcsamód várom az érettségim (előrehozott Német Nyelv) -hogy egész pontos legyek-. Komolyan nagyon várom, és már bizonyítani is szeretnék, főleg magamnak, hogy márpedig meg tudom csinálni. Ma az angolosoknak van, drukkolok nekik NONÓ Művésznő Hajrá
De nekem holnap lesz. Igaz az angol valamivel (jóval) könnyebb, mint az én nyelvem, talán ezért is van nekünk egy olyan "könnyítés" ha így lehet nevezni, hogy a levélnél a 3közül 1kötelező 1et pedig választani kell. Ha jól tudom Nonónál, amit magyarázott nekik nincs ilyen. De mindenki ügyes lesz ott is, remélem...
Azért is fura az egész, mert a héten hétfőtől máig, tanulgattam. Igen ott van egy "gattam", mert igazából nem tudom eldönteni, hogy most sok, vagy kevés. Nem dolgoztam magam halálra ez tény, de minden nap folyamatosan csináltam. Néha becsúszott egy pár Grace Klinika rész is, de pl. tegnap este olyan 6körül felálltam a géptől és a könyvhalom mellől és azt éreztem, hogy mit tanuljak? Nem tudtam magamnak olyat mondani, amiért visszaültem volna. Anya is azt mondta, hogy elég is, és ma is pihenjek... Ezt persze nem fogom betartani, mert egy utolsó pici hajrát énis bedobok a mai napra.
Igazság szerint a magnó és a levélre bízom a pénteki teljesítményem, Ebben a kettőben bízok, a nyelvtan és a szövegértés nem szokott annyira sikerülni, de 2:2 arányban kiegyenlítik egymást, és a végén a szóbelivel mindent felhozok.
Most egy 75%-ot szeretnék elérni minimum!!! És efölött is fogok végezni, csak oda kell mindenre figyelnem és higgadtan a számolós technikámmal nyugodtan hozzálátni egy szónak, mondatnak, hangnak. A szóbelin pedig 80%felé viszem, és ott pedig olyan 85%ot szeretnék elérni és akkor már
<-- 
Nah de elég is, menni kell vissza, de előbb reggelizek, mit? bundáskenyeret

és egy kis "retro"
Israel Kamakawiwo'Ole - Somewhere, over the Rainbow
hogy mennyre szeretem
❤
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- Villanyszerelés
- Napelem
- Kutya topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nekem holnap lesz. Igaz az angol valamivel (jóval) könnyebb, mint az én nyelvem, talán ezért is van nekünk egy olyan "könnyítés" ha így lehet nevezni, hogy a levélnél a 3közül 1kötelező 1et pedig választani kell. Ha jól tudom Nonónál, amit magyarázott nekik nincs ilyen. De mindenki ügyes lesz ott is, remélem...
<--