Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nagyon furcsákat álmodok, és különös gondolataim is támadnak "itt". Nem tudom miért vannak ezek, vagy mi, ki miatt.
Majd egyszer mesélek erről is ha Nyíregyen leszek, mert lehet hosszabb bejegyzésnek készül, az ami a szemekhez köt engem. Sokaknak furcsa ez így első olvasásra, de ígérem kifogom fejteni. De talán van is már egy ilyen bejegyzésem a blogom valamely szegletében. Mert ide is köthető valaki, aki úgymond a listámat vezeti.
Ez a lista arról ad sorrendet, akiket a szemek alapján rangsoroltam/ok be, a mai napig. Ez folyamatosan változik.
De a legnagyobb változás akkor történt amikor beléptem a Művészeti ajtaján...
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 90%
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest