Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Klaus Duran: RCS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nagyon furcsákat álmodok, és különös gondolataim is támadnak "itt". Nem tudom miért vannak ezek, vagy mi, ki miatt.
Majd egyszer mesélek erről is ha Nyíregyen leszek, mert lehet hosszabb bejegyzésnek készül, az ami a szemekhez köt engem. Sokaknak furcsa ez így első olvasásra, de ígérem kifogom fejteni. De talán van is már egy ilyen bejegyzésem a blogom valamely szegletében. Mert ide is köthető valaki, aki úgymond a listámat vezeti.
Ez a lista arról ad sorrendet, akiket a szemek alapján rangsoroltam/ok be, a mai napig. Ez folyamatosan változik.
De a legnagyobb változás akkor történt amikor beléptem a Művészeti ajtaján...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest