- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nagyon haragszom magamra...
Amiért nagyon mérges vagyok magamra, az az irci fogalmazásomra kapott jegy. Ez az egy szem jegy, az Irodalomhoz és a Nyelvtanhoz is pirossal kerül be. 3as lett. Igen 3...
megállapítások:
- az ö betűimen sosem 2db pont szerepelt, hanem világ életemben egy vonal.
- ugyanannyi a bevezetésem mint a befejezésem (sorban mérve) ez mindig is így volt. Erre mi a Tanár észrevétele? - kevés a befejezésem.
- jó nem a Tanárt hibáztatom, mert ezeket a dolgozatainkat próbálja érettségi szinten osztályozni, mert tényleg magamra haragszom a legjobban
- 60/40 pontot elérni édes kevés
- wáwáwááá Vilma mit műveltél?
Lehet beteszem amit megírtam otthon, és a dolgozatnál próbáltam nem eltérni tőleSebaj, jön még télre tavasz

Kicsit azért rossz, mert nyelvtanból nem lesz meg az 5ös évvégén, ami már nekem számít és még pontosan nem tudom, de lehet, emiatt a 4esért küzdhetek majd, ami nagyon nem faja nekem most, van elég tennivalóm, nemhogy egy kis idétlen nyelvtant javítsak...
WÁÁÁÁÁ
Aktív témák
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest