Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nagyon haragszom magamra...
Amiért nagyon mérges vagyok magamra, az az irci fogalmazásomra kapott jegy. Ez az egy szem jegy, az Irodalomhoz és a Nyelvtanhoz is pirossal kerül be. 3as lett. Igen 3...
megállapítások:
- az ö betűimen sosem 2db pont szerepelt, hanem világ életemben egy vonal.
- ugyanannyi a bevezetésem mint a befejezésem (sorban mérve) ez mindig is így volt. Erre mi a Tanár észrevétele? - kevés a befejezésem.
- jó nem a Tanárt hibáztatom, mert ezeket a dolgozatainkat próbálja érettségi szinten osztályozni, mert tényleg magamra haragszom a legjobban
- 60/40 pontot elérni édes kevés
- wáwáwááá Vilma mit műveltél?
Lehet beteszem amit megírtam otthon, és a dolgozatnál próbáltam nem eltérni tőleSebaj, jön még télre tavasz

Kicsit azért rossz, mert nyelvtanból nem lesz meg az 5ös évvégén, ami már nekem számít és még pontosan nem tudom, de lehet, emiatt a 4esért küzdhetek majd, ami nagyon nem faja nekem most, van elég tennivalóm, nemhogy egy kis idétlen nyelvtant javítsak...
WÁÁÁÁÁ
Aktív témák
Hirdetés
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest