Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nagyon haragszom magamra...
Amiért nagyon mérges vagyok magamra, az az irci fogalmazásomra kapott jegy. Ez az egy szem jegy, az Irodalomhoz és a Nyelvtanhoz is pirossal kerül be. 3as lett. Igen 3...
megállapítások:
- az ö betűimen sosem 2db pont szerepelt, hanem világ életemben egy vonal.
- ugyanannyi a bevezetésem mint a befejezésem (sorban mérve) ez mindig is így volt. Erre mi a Tanár észrevétele? - kevés a befejezésem.
- jó nem a Tanárt hibáztatom, mert ezeket a dolgozatainkat próbálja érettségi szinten osztályozni, mert tényleg magamra haragszom a legjobban
- 60/40 pontot elérni édes kevés
- wáwáwááá Vilma mit műveltél?
Lehet beteszem amit megírtam otthon, és a dolgozatnál próbáltam nem eltérni tőleSebaj, jön még télre tavasz

Kicsit azért rossz, mert nyelvtanból nem lesz meg az 5ös évvégén, ami már nekem számít és még pontosan nem tudom, de lehet, emiatt a 4esért küzdhetek majd, ami nagyon nem faja nekem most, van elég tennivalóm, nemhogy egy kis idétlen nyelvtant javítsak...
WÁÁÁÁÁ
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest