- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nahde térjünk vissza/rá az emberi felfogásra.
Egy olyan perspektívás látás kellene mindenkinek, ami számára jó, és a közösséget, a legkisebb mértékbe se rontsa el. Ezt a részét nagyon nehéz megfogalmazni, és nehéz megértettetnem valakivel, hogy Én, személy szerint miben élek. Nem állítom, hogy ez jó, amit én csinálok, ahogy mondtam ez csak SZÁMOMRA jó. Még....
Nah hogy kicsit magyarázzak. Biztos ismeritek azt, hogy: - ha egy barátod beleugrana a szakadékba, akkor utána ugrasz? - erre az én válaszom, nem az hogy igen/ vagy nem. Mert nem mindegy miért? Nem tudok erre egyszerű választ adni, sajnálom, de ha eközül lehet választani nem megy, nem is fog. Keresem a dolgok okát. És ha megtaláltam, majd akkor és csak akkor döntöm el.Tiszta álmos vagyok... XD majd folyt köv. A fogalmazásra úgyis kell aludnom 1et

jo8
Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest