Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nahde térjünk vissza/rá az emberi felfogásra.
Egy olyan perspektívás látás kellene mindenkinek, ami számára jó, és a közösséget, a legkisebb mértékbe se rontsa el. Ezt a részét nagyon nehéz megfogalmazni, és nehéz megértettetnem valakivel, hogy Én, személy szerint miben élek. Nem állítom, hogy ez jó, amit én csinálok, ahogy mondtam ez csak SZÁMOMRA jó. Még....
Nah hogy kicsit magyarázzak. Biztos ismeritek azt, hogy: - ha egy barátod beleugrana a szakadékba, akkor utána ugrasz? - erre az én válaszom, nem az hogy igen/ vagy nem. Mert nem mindegy miért? Nem tudok erre egyszerű választ adni, sajnálom, de ha eközül lehet választani nem megy, nem is fog. Keresem a dolgok okát. És ha megtaláltam, majd akkor és csak akkor döntöm el.Tiszta álmos vagyok... XD majd folyt köv. A fogalmazásra úgyis kell aludnom 1et

jo8
Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Dell Latitude 7400, 14" FHD IPS kijelző, i5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest