Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Minek is erőlködtem? Most komolyan. Csak magamnak teszek keresztbe mindezzel. Amit láthattam, a "remény" halvány szikráját is csak azért láttam, mert látni akartam. Ma sokalltam be. És én hülye tényleg, belegondolva mit leműveltem kedden? Nah nem ezt befejezzük innentől kezdve.
    De eleve minek mond ilyeneket? Nahmind1 nem fog tudni érdekelni. :(

Egy jó hír. Laurával tisztázódni látszik a helyzet. Csak én haragudtam rá, holott tudom, hogy neki is megvan a kis világa, csak egyszerűen akartam volna segíteni neki. De ha nem fogadja el, akkor elfogadom, és hagyom úszkálni. Csak ne legyen többet beteg és ne lófráljon el, és minden rendben lesz :K

A héten letudtam milliószor millió dolgot. A hosszú hétvégémre hála a kiskatinagybojhoskispapucskájának sok időm lesz. Szombaton irány Debrecen :D :B A többi nap, pedig vége alkothatok. Diófapácolok, festek, és bekel fejeznem a koponyáimat. Persze mellette beosztom azt az előző 7végékhez képesti házifeladataimat. :U Már várom.És olyan jó lesz egy kis nyugi. Még jó időt is mondanak, lehet Laciékkal elmegyünk egy napra a hegyekbe, mert volt róla szó, hogy menni kellene, de szerintem majd esténként megyünk valamerre itt Oroson kinél máshol XD

Visszatérve úgy voltam ma, hogy semmi nem tudja elrontani a kedvem. Erre sikerült... :((( annyira bosszíncsa az agyamat, pedig nem kellene. Mindegy pozitívat be, negatívat ki... :B

Ne értsd félre, nagyon szeretem Gaga-t de ez akkora jó kép :Y:Y:Y annyira nagyXD

Aktív témák