Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
vilma27
tag
Minek is erőlködtem? Most komolyan. Csak magamnak teszek keresztbe mindezzel. Amit láthattam, a "remény" halvány szikráját is csak azért láttam, mert látni akartam. Ma sokalltam be. És én hülye tényleg, belegondolva mit leműveltem kedden? Nah nem ezt befejezzük innentől kezdve.
De eleve minek mond ilyeneket? Nahmind1 nem fog tudni érdekelni.
Egy jó hír. Laurával tisztázódni látszik a helyzet. Csak én haragudtam rá, holott tudom, hogy neki is megvan a kis világa, csak egyszerűen akartam volna segíteni neki. De ha nem fogadja el, akkor elfogadom, és hagyom úszkálni. Csak ne legyen többet beteg és ne lófráljon el, és minden rendben lesz

A héten letudtam milliószor millió dolgot. A hosszú hétvégémre hála a kiskatinagybojhoskispapucskájának sok időm lesz. Szombaton irány Debrecen
A többi nap, pedig vége alkothatok. Diófapácolok, festek, és bekel fejeznem a koponyáimat. Persze mellette beosztom azt az előző 7végékhez képesti házifeladataimat.
Már várom.És olyan jó lesz egy kis nyugi. Még jó időt is mondanak, lehet Laciékkal elmegyünk egy napra a hegyekbe, mert volt róla szó, hogy menni kellene, de szerintem majd esténként megyünk valamerre itt Oroson kinél máshol XDVisszatérve úgy voltam ma, hogy semmi nem tudja elrontani a kedvem. Erre sikerült...
annyira bosszíncsa az agyamat, pedig nem kellene. Mindegy pozitívat be, negatívat ki... 
Ne értsd félre, nagyon szeretem Gaga-t de ez akkora jó kép

annyira nagyXD
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A többi nap, pedig vége alkothatok. Diófapácolok, festek, és bekel fejeznem a koponyáimat. Persze mellette beosztom azt az előző 7végékhez képesti házifeladataimat.
Már várom.És olyan jó lesz egy kis nyugi. Még jó időt is mondanak, lehet Laciékkal elmegyünk egy napra a hegyekbe, mert volt róla szó, hogy menni kellene, de szerintem majd esténként megyünk valamerre itt Oroson kinél máshol XD
annyira bosszíncsa az agyamat, pedig nem kellene. Mindegy pozitívat be, negatívat ki...