Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
vilma27
tag
Minek is erőlködtem? Most komolyan. Csak magamnak teszek keresztbe mindezzel. Amit láthattam, a "remény" halvány szikráját is csak azért láttam, mert látni akartam. Ma sokalltam be. És én hülye tényleg, belegondolva mit leműveltem kedden? Nah nem ezt befejezzük innentől kezdve.
De eleve minek mond ilyeneket? Nahmind1 nem fog tudni érdekelni.
Egy jó hír. Laurával tisztázódni látszik a helyzet. Csak én haragudtam rá, holott tudom, hogy neki is megvan a kis világa, csak egyszerűen akartam volna segíteni neki. De ha nem fogadja el, akkor elfogadom, és hagyom úszkálni. Csak ne legyen többet beteg és ne lófráljon el, és minden rendben lesz

A héten letudtam milliószor millió dolgot. A hosszú hétvégémre hála a kiskatinagybojhoskispapucskájának sok időm lesz. Szombaton irány Debrecen
A többi nap, pedig vége alkothatok. Diófapácolok, festek, és bekel fejeznem a koponyáimat. Persze mellette beosztom azt az előző 7végékhez képesti házifeladataimat.
Már várom.És olyan jó lesz egy kis nyugi. Még jó időt is mondanak, lehet Laciékkal elmegyünk egy napra a hegyekbe, mert volt róla szó, hogy menni kellene, de szerintem majd esténként megyünk valamerre itt Oroson kinél máshol XDVisszatérve úgy voltam ma, hogy semmi nem tudja elrontani a kedvem. Erre sikerült...
annyira bosszíncsa az agyamat, pedig nem kellene. Mindegy pozitívat be, negatívat ki... 
Ne értsd félre, nagyon szeretem Gaga-t de ez akkora jó kép

annyira nagyXD
Aktív témák
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A többi nap, pedig vége alkothatok. Diófapácolok, festek, és bekel fejeznem a koponyáimat. Persze mellette beosztom azt az előző 7végékhez képesti házifeladataimat.
Már várom.És olyan jó lesz egy kis nyugi. Még jó időt is mondanak, lehet Laciékkal elmegyünk egy napra a hegyekbe, mert volt róla szó, hogy menni kellene, de szerintem majd esténként megyünk valamerre itt Oroson kinél máshol XD
annyira bosszíncsa az agyamat, pedig nem kellene. Mindegy pozitívat be, negatívat ki...