Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vilma27
tag
Csubakka
Ahogy ígértem itt van Csubi. Tudom elég furcsa név egy macskának. De a furcsaság nem ér véget, mert egyébként lány macska XD. Nagyon szeretem, mert iszonyat szép és kedves és igaz, hogy annyira nem szereti az ember társaságot és a szeretgetést, de engem megtűr.
Rengeteg macskámat vesztettem már el eddig. És már nagyon régóta megvan nekünk akis "kócostársam".Egyébként az ő párja pedig Dart-Veder. Róla nincs is képem
nah ami késik nem múlik... 
Ha volt macskám amihez tényleg ragaszkodtam akkor az ő volt. 3-4évig volt velem. Már nem is emlékszem. Vele kezdtem meg a gimis éveim és nemsokkal azután egyszer már nem jött haza. Remélem valahol azzal a kis ravasz szemeivel egy végtelen mezőn újra szaladgál és játszik a "mizizinnel" 
Sajnos ő és a párja, Paraszt ételmérgezést kaptak. :S elég szomorú sors 2 pintynek. Hercegnőt meglehetett fogni, mindig röptettem a szobámban, hányszor bement olyan helyre, hogy órákig átkellett miatta rendeznem a szobám XDRóla csak ez az egy képem van, amikor elhoztuk a hordozhatókába, nem tudom a többi merre lett?

Egyébként jelenthetem, hogy Tessy-baby meggyógyult
Annyira boldog vagyok 
Nem tudom miért kötődök én ennyire az állataimhoz, és miért ráz meg amikor elveszítem valamelyiket is.
Olyan házban nőttem fel ahol nyüzsögtek az állatok. Ez részben nekem köszönhető, mert mindig hoztam innen-onnan, minden szülinapomra szinte csak azt kértem anyáéktól. Döntő többségében tényleg miattam lett "állatkert" a házunk. A halaimtól kezdve a madarakig. Most is vannak, nyuszik is, Őket mondjuk nem én találtam ki. Annyira nem kötődök hozzájuk, de apáék a húsáért tartják. Én nem eszek, sose ettem meg a nyúl, szarvas vagy különböző vad dolgokat. Egyszerűen nem megy. Már a disznó se nagyon megy le. Alapból száraz nekem, de én megmaradok a csirkénél.Hogy keveredtem a képektől az evésig XD
össze-vissza beszélek...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nah ami késik nem múlik... 
Ha volt macskám amihez tényleg ragaszkodtam akkor az ő volt. 3-4évig volt velem. Már nem is emlékszem. Vele kezdtem meg a gimis éveim és nemsokkal azután egyszer már nem jött haza. Remélem valahol azzal a kis ravasz szemeivel egy végtelen mezőn újra szaladgál és játszik a "mizizinnel" 

Annyira boldog vagyok