Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Csubakka

Ahogy ígértem itt van Csubi. Tudom elég furcsa név egy macskának. De a furcsaság nem ér véget, mert egyébként lány macska XD. Nagyon szeretem, mert iszonyat szép és kedves és igaz, hogy annyira nem szereti az ember társaságot és a szeretgetést, de engem megtűr.
    Rengeteg macskámat vesztettem már el eddig. És már nagyon régóta megvan nekünk akis "kócostársam".Egyébként az ő párja pedig Dart-Veder. Róla nincs is képem :Y nah ami késik nem múlik... :)

Bogyó. :B Ha volt macskám amihez tényleg ragaszkodtam akkor az ő volt. 3-4évig volt velem. Már nem is emlékszem. Vele kezdtem meg a gimis éveim és nemsokkal azután egyszer már nem jött haza. Remélem valahol azzal a kis ravasz szemeivel egy végtelen mezőn újra szaladgál és játszik a "mizizinnel" ;)

Hercegnő
    Sajnos ő és a párja, Paraszt ételmérgezést kaptak. :S elég szomorú sors 2 pintynek. Hercegnőt meglehetett fogni, mindig röptettem a szobámban, hányszor bement olyan helyre, hogy órákig átkellett miatta rendeznem a szobám XD

Róla csak ez az egy képem van, amikor elhoztuk a hordozhatókába, nem tudom a többi merre lett? :F

Egyébként jelenthetem, hogy Tessy-baby meggyógyult :K Annyira boldog vagyok :D
    Nem tudom miért kötődök én ennyire az állataimhoz, és miért ráz meg amikor elveszítem valamelyiket is.
    Olyan házban nőttem fel ahol nyüzsögtek az állatok. Ez részben nekem köszönhető, mert mindig hoztam innen-onnan, minden szülinapomra szinte csak azt kértem anyáéktól. Döntő többségében tényleg miattam lett "állatkert" a házunk. A halaimtól kezdve a madarakig. Most is vannak, nyuszik is, Őket mondjuk nem én találtam ki. Annyira nem kötődök hozzájuk, de apáék a húsáért tartják. Én nem eszek, sose ettem meg a nyúl, szarvas vagy különböző vad dolgokat. Egyszerűen nem megy. Már a disznó se nagyon megy le. Alapból száraz nekem, de én megmaradok a csirkénél.

Hogy keveredtem a képektől az evésig XD
    össze-vissza beszélek...

Aktív témák