Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
A forráskód nyílt, bárki folytathatja/újrakezdheti a projectet akár most, akár majd az új hardverapróval.
Én a továbbiakban nem foglalkozok a project-tel(elköltöztem az országból).
Szép volt, jó volt(többnyire
), még egyszer kösz mindenkinek aki segített benne! 
-
sazabi
aktív tag
Sziasztok
Akinek van kedve, tesztelheti!
Changelog:
Szinta nulláról újraírva minden
Modernebb UI
Updatelt widget
Auto uppolás egyelőre kiszedve -
sazabi
aktív tag
Úgy tűnik hogy lesz mostanában egy kis időm foglalkozni a projecttel, elkezdtem újraírni pár dolgot benne.
Ahogy az aphupper v1.x is open szósz volt, ez a v2.x is az lesz.
itt található meg. -
sazabi
aktív tag
Hüjén kezeli a ph a userneveket.
Pl kicsivel lejjebb a topicban
molnarpeter valójában molnarpeter_2
Itt van az osztály ami a hírdetéseket kezeli, ezt kéne átnyálazni.
Az ékezetes usernevekkel jelszavakkal is lehet gond. -
sazabi
aktív tag
A probléma hogy nem foglalkozok a témával

Ez vitte el a szabadidőm...
Megjegyzem az aphupper project open szósz, szóval bárki átveheti. -
sazabi
aktív tag
1.5 elérhető a Google Play storeban.
Lényegében ugyanaz mint a korábbi 1.4 béta, csak takarítgattam a kódban. -
sazabi
aktív tag
válasz
animatrix11
üzenetére
A windowsosat erre keresd.
-
sazabi
aktív tag
Emaillel belépés javítva
Kód rendrakás
Login képernyő frissítve, hintek leszedve
Automata input mentés lesz a továbbiakban a login gombra rakva.
Billentyűzet elrejtése activity váltáskor (vagyis a hirdetéslistában nem marad nyitva a bill, a login kép meg csukva kezdi)Ha nem lesz gond, a hét elején megy ki a marketre.
-
sazabi
aktív tag
Na végre megjött az új harvderapró, szóval az app innentől kezdve használhatatlan amíg nem javítom..

-
sazabi
aktív tag
Már most is elérhető a forrás, és egész kerek állapotban van.
http://code.google.com/p/aphupper/ -
sazabi
aktív tag
http://code.google.com/p/aphupper/
Szóval végre rászántam magam és kiraktam a forráskódot. Akinek van kedve fejlesztésbe/bug vadászatba beszállni, az dobjon egy pü-t/mailt.
Bug tracking a továbbiakban a google code-n ha kérhetem.Megjegyzem még nem végeztem a kód takarítással

-
sazabi
aktív tag
az lesz a vége, hogy kitakarítom a kódot, és kitolom open szószba aztán majd a community megoldja

-
sazabi
aktív tag
thanx..akkor ezt még gyúrom

-
sazabi
aktív tag
1.31 beta teszt
Vállalkozó kedvűeknek ismételten megköszönném a visszajelzéseit ezzel kapcsolatban.
A belépési problémáknak próbálok a végére járni.
Letöltés -
sazabi
aktív tag
-
sazabi
aktív tag
Ezekszerint updatelnem kéne az in-app helpet, hogy egyértelműbbek legyenek a dolgok.

-
sazabi
aktív tag
Ami nem hangzott jól:
Naponta cserélem a romot, és nem megy.
Lol!De látom a marketen is Szilvi ezt írta 2011.04.23.-án
Update után az értesitési sávban "beragadt" az ikon....
Olvasd el a changelogot, ez javítva!Amúgy be kell lépni ahhoz, hogy tudjon uppolni, vagy valami extra beállítás kell neki?
Nyilván előbb el kell tárolni a jelszavad/userneved a widget használatához.
Ami ugye úgy történik, hogy egyszer elindítod az appot és belépsz rendesen. Belépés gombra nyomva ki is írja toast-ban hogy adatok elmentve.De legalább megy

-
sazabi
aktív tag
1.2 kikerült a marketre
changelog -
sazabi
aktív tag
A napokban muszáj lesz kiraknom egy új verziót, mivel a hibajelentő segédprogiból jött ki új verzió, és a régi már nem működik.
Szóval április 26 óta nem érkeznek meg a hibajelentések. -
sazabi
aktív tag
pontos dátum van már? csak hogy mikor keressem...
>90% Holnap.
van a progiban olyan, hogy auto update?
Kezdetben volt, kiszedtem. Nincs rá szükség.
vagy egy olyan, hogy lássam mikor van frissítés?
Marketen kívülre csak béta/teszt verziókat raktam ki, amiket ugye kézzel kell felrakni. Az Android Market értesít, ha van elérhető frissítés valamelyik telepített appodhoz.
Szóval ha legközelebb neten lesz a telefon, és ez egybeesik egy marketes synceléssel, akkor értesül az updateről a user. -
sazabi
aktív tag
Kösz a részletes leírást, javítva!
1.1Rc3 letölthető innen.
Ha nem lesz vele gond, a hét elején megy ki a marketre. -
sazabi
aktív tag
-
sazabi
aktív tag
1.1RC2
Changelog
Letölthető innen
Nem 100%ig bolondbiztos, changelogot olvassátok el!
Ismételten csak a tesztelésben segítő embereknek tudom ezt a kiadást ajánlani(akiknek a segítségét ismételten csak előre is köszönöm
).
Ha nem lesz vele különösebb gond az elkövetkezendő pár napban, akkor megy ki a marketre. -
sazabi
aktív tag
Meguntam a várakozást az új hardverapró rendszerre, úgyhogy a napokban várható egy update az apphoz..
-
sazabi
aktív tag

Idővel egyre közelebb kerülünk a nagy hardveraprós rendszermegújuláshoz, ezért én is inkább ezt megvárnám, aztán majd updatelem az appot ha beindul az új rendszer. -
sazabi
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a visszajelzéseket, hasznosak voltak!
Changelog
1.1RC letölthető innenHacsak az elkövetkezendő pár napban el nem árasztotok hibajelentésekkel, a hét folyamán megy ki a marketre.
-
sazabi
aktív tag
Köszönöm a visszajelzéseket a bétával kapcsolatban, nemsokára kikerül a marketre a frissítés!
-
-
sazabi
aktív tag
Ezekszerint lett elég szabadidőm

Indulhat az 1.1 bétateszt:
Változások:
-Options menün kívül teljes refactor
-Összes hirdetést uppoló widget
-Rengeteg bugfix, elvileg stabilabb működés
-Min api level megemelve 1.6-ra
-User kiskép lementése sd kártyára (/sdcard/aphupperThumb.jpg). Értelemszerűen ezt a képet használja a widget is, ha nem tetszik a saját ikon, cseréljétek ki valami egyedi jpgre. Nem töltődik le újra és újra a kiskép, ha megtalálja az sd kártyán a filet.
-Kisebb méret, kikerültek a bitmapok..kódból megy a háttér (gradient)
-Mindenféle képarány/density támogatásA widgetről:
Csak elmentett usernév/jelszó mellett működik.
Usernév elmentése esetén a következő indításnál letöltődött a user kisképe, az eddig megszokott módon. Ha már le van töltve ez a kiskép, és kirakod a widgetet, akkor a user kisképe lesz rajta, ha ez előtt rakod ki, akkor a default icon lesz rajta a következő widget frissülésig.
Kirakni az asztalra úgy kell ahogy bármelyik másik widgetet. Hosszú nyomás a home screenre, aztán a widget listából kiválasztod.Ismétlem bétateszt, a szokásosnál is bétább...ha elegen nyomkodjátok a következő pár napban, akkor még kikerülhet a marketre karácsony előtt.

Ha valakinek befagy, vagy valami nem kerek az küldjön hibajelentést, vagy írjon a fórumba. Előre is köszönöm a segítséget a tesztelésben! -
sazabi
aktív tag
-
sazabi
aktív tag
A következő verzióról:
Api level emelés lesz 1.6-ra. Van egyátalán még valaki aki 1.5öt használ?
Miért: időközben elterjedtek a kis kijelzős androidos telefonok, és 1.6tól van csak normális screen size(small, large stb) support az OSben.
Várható megjelenés: az év vége előtt, ahogy lesz rá időm. -
sazabi
aktív tag
Nálam az utóbbi pár percben a ph elérte a használhatatlan szintet, minden 2. oldalbetöltés behal, szóval nem csodálom ha fennakad az upper progi.
Az ájfónos verziót a készítőjénél keresd.
-
sazabi
aktív tag
-
sazabi
aktív tag
A legtöbb hibajelentés egy kiskép képletöltős null pointerre jött, holnap kikerül a marketre a javítás!
Egyúttal elkészült a program honlapja: aphupper.btom.hu
-
sazabi
aktív tag
(#155) V.Stryker
Próbálkozz Konflikt megoldásával. Jó lenne ha csak a marketen lenne a program, mert akkor megy rendesen az updatelés, meg a marketes statisztika, ezért nem raknám egyelőre ki a marketen kívülre.(#156) Landor
Ez eddig senkinek sem jutott eszébe, szóval ez egy feature request
(#157) sagesz93
(#158) Deathjay^
Köszönöm a hibajelentéseket, a hétvégén javítom a hibát..a vicces karaketerekkel van baj. -
sazabi
aktív tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
A marketes beállításokra ránézve, igazából csak a copy protection jöhet szóba mint ok, amiért nem látod a marketen a programot..hátha ki lettél zárva a market enabler/rootolás miatt a copy protectionos programok köréből..de ez is csak egy tipp. Nem tudjuk mennyi idő amíg frissül a marketen a beállítás, de miért is ne lenne azonnali.

Majd próbáljátok újra! -
sazabi
aktív tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Innentől kezdve csak tippelgetek..
Telefon újraindítás az uninstallok után?
Holnap ránézek a marketes beállításokra, de 99,9%, hogy arra van állítva, hogy mindenki, bármiről, bárhonnan elérhesse.
Úgy általában más helloandroidos appokat elérsz? "helloandroid" keress rá így. Vagy itt a lista, hogy mik vannak még a helloandroid által felrakva: http://www.appbrain.com/browse/dev/HelloAndroid.com -
sazabi
aktív tag
válasz
Konflikt
üzenetére
qr kóddal is próbáltad?
(#131) sazabi
edit: naja..qr kóddal is csak rákeres a márketen szóval nincs ötletem..market enabler uninstall?
-
sazabi
aktív tag
Ezennel kikerült az 1.0 az android marketre.
Töltsétek, csillagozzatok, commenteljetek

Nemsokára elkészülök a blogbejegyzéssel is. -
sazabi
aktív tag
0.199H4
utolsó változat a marketre kerülés előtt.
Változások, letöltés erre... -
sazabi
aktív tag
0.199H2
Itt a frissítés, jöhetnek a visszajelzések!
Változások, letöltés erre... -
sazabi
aktív tag
A héten már volt időm foglalkozni a témával, holnap várható frissítés!
-
sazabi
aktív tag
http://www.huffingtonpost.com/2010/05/26/move-your-app-challenge-f_n_590128.html
Ez meg a másik dolog ami miatt nem értem rá. Volt egy nemzetközi android fejlesztő verseny, az én ötletem alapján a helloandroid.com csapattal (a munkahelyem
közösen neveztünk, és bejutottunk a top 10be (246 jelentkezőből
)
5 Minutes Break, le lehet tölteni(helloandroid oldalról), ja és szavazni is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), még egyszer kösz mindenkinek aki segített benne! 

közösen neveztünk, és bejutottunk a top 10be (246 jelentkezőből