- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
Sajnos nem tudok róla.

-
animatrix11
őstag
Üdv
van most működő hardverapro upper, akár pcre akár mobilra? Ha igen honnan lehet letölteni?
Köszi -
Lasy
veterán
-
Superhun
addikt
-
Lasy
veterán
-
Sianis
addikt
-
Lasy
veterán
-
Sianis
addikt
-
Superhun
addikt
Sajnos csak saját hirdetés jó, mert csak azt tudja adminisztrálni (uppolni) és így megnézni, hogy milyen műveleteket végez a HA eközben a háttérben. Ugye az androidos alkalmazásnak ugyan ezt kell megcsinálnia, csak ütemezetten. De mint mondtam, a nehéz része a dolognak nem is ez, hanem a bejelentkezés a rendszerbe (és a bejelentkezve maradás).
-
Lasy
veterán
-
Superhun
addikt
-
Sianis
addikt
-
Superhun
addikt
-
Sianis
addikt
-
Lasy
veterán
-
kerekfej
őstag
Lesz PH upper?
-
peppa25
csendes tag
-
Lasy
veterán
-
peppa25
csendes tag
-
Superhun
addikt
Rendben, akkor addig elnapoljuk a témát. Írjatok majd ide kérlek, ha lezajlott a költözés, mert én nem figyelem az eseményeket.
-
Sianis
addikt
-
canniball
nagyúr
-
Sianis
addikt
Parci nem válaszol a kérdésre, már egy jó ideje. Tehát akkor én ezt most úgy tekintem, hogy mindegy neki. Én natív appot szeretek írni, előbb utóbb mindig kibukik az ilyen cross platform dolgoknál, hogy valami nem oké.
-
Lasy
veterán
-
Superhun
addikt
Én azon gondolkodtam, hogy valamilyen cross-platfrom API-val kellene megírni az új PHUppert. Így minimum 3 platformot ütünk egy csapásra (Android, WP, iOS), sokkal több felhasználóhoz jutna el az alkalmazás.
Az Apache Cordova projecttel szemezgetek. Elég pozitívak a tapasztalatok vele. HTML5+CSS+Javascript technológiát kell használni, de meg lehet írni GWT-ben is, ha nagyon ragaszkodunk a Java-hoz. A GWT API Java kódból Javascript kódot állít elő. A GWT-vel is van tapasztalatom, tehát nekem nem probléma, esetleg nektek lehet könnyebbség.

-
zsoltti
senior tag
még semmi?
-
Lasy
veterán
-
Sianis
addikt
-
canniball
nagyúr
-
Sianis
addikt
Azt, hogy rosszabb nem lehet, mint ami most van, ellenben jobb az lehet. Illetve ha most megcsináljuk akkor lehet, hogy belátható időn belül kezdhetjük elölről. A motorháztető alatt lehetséges, hogy változások lesznek.
Persze én nem adhatok utasítást senkinek, hogy mit tegyen, de szerintem érdemes megvárni amíg ezek a körök lefutásra kerülnek.
Sianis
-
canniball
nagyúr
-
Sianis
addikt
Beszéltem Parci-val a dologról, mert ugye úgy illő. Egyelőre jegeljük a témát. A közösség érdekében várjunk skacok!
Amúgy én 0-ról akarom írni, szép API 14+.
Sianis
-
Superhun
addikt
-
canniball
nagyúr
-
Sianis
addikt
Elkezdeném az új verziót. Van rá igény?

Sianis
-
Sianis
addikt
-
Superhun
addikt
-
zsoltti
senior tag
Na lesz új phupper androidra?
-
Lasy
veterán
-
Mateosz
aktív tag
-
Lenry
félisten
-
zsolti.22
senior tag
Kár érte, bár nekem sem működik egyik verzió sem a saját loginommal, viszont kollégáméval meg igen

-
canniball
nagyúr
-
sazabi
aktív tag
-
canniball
nagyúr
-
Lasy
veterán
-
ferenck
senior tag
Lassan okafogyott lesz a topik. Az új hardveraprón szerintem már egyáltalán nem fog működni.

-
Lasy
veterán
-
canniball
nagyúr
-
Lasy
veterán
-
canniball
nagyúr
Nem tudom a Blade-en milyen (a CM7), de a Defyn megváltás volt a gyári rom után.
-
Speeedfire
félisten
-
Lasy
veterán
hmmm. akkor nem tudom.
-
Speeedfire
félisten
-
Lasy
veterán
volt 2.3.5 a bladere?...
az 1.4 mit csinál?
-
Speeedfire
félisten
-
Lasy
veterán
simán ment az ice amor 2 rommal blade-en
-
Speeedfire
félisten
-
Lasy
veterán
a számlolás akkor nem megy, ha az auto login be van pipálva.
-
canniball
nagyúr
Nálam (Defy+CM7) működik, v1.5.
-
Speeedfire
félisten
-
ferenck
senior tag
Nálam, amióta feltettem gond van a számolással, de legalább működik, nem úgy mint a marketben lévő.
Most leszedtem és újratelepítettem. Mikor először beléptem 2-t mutatott. Kiléptem belőle, újraindítottam és már csak 1-et mutat.
Na, úgy néz ki rájöttem. Akkor jelez állandóan 1-et, ha az 'Auto login' be van kapcsolva. Ha kijelentkezek és újra belépek már megint 2-t mutat.
-
San398
őstag
-
ferenck
senior tag
-
MurdR
veterán
Üdvözlet.
Galaxy Note 2 LTE-n a lista után FC-vel leáll a progi. Stock rom. -
canniball
nagyúr
-
ferenck
senior tag
-
Lasy
veterán
Xperia mini pro 4.0.4 és főzött realICS alatt is jó.
-
CS_D
senior tag
Nagyon jó az app. ICS-en tökéletesen megy.
Köszönöm.

-
Lasy
veterán
-
sazabi
aktív tag
-
Lasy
veterán
-
_ATi_1
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
-
sazabi
aktív tag
-
Zirowe
nagyúr
-
ferenck
senior tag
-
sazabi
aktív tag
-
ferenck
senior tag
Köszönet a programért. Eddig a playen lévő 1.5-öt használtam megelégedéssel. Tegnap óta viszont folyamatosan fc-zik, holott eddig sosem csinált ilyet. SGS3-on 4.1.2 alatt használom.
A weblapról letöltöttem a 2.0 bétát, ez most megint jó.

-
_ATi_1
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
-
Garf.
tag
-
_ATi_1
senior tag
-
sazabi
aktív tag
Sziasztok
Akinek van kedve, tesztelheti!
Changelog:
Szinta nulláról újraírva minden
Modernebb UI
Updatelt widget
Auto uppolás egyelőre kiszedve -
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Nekem is az a gondom, amit FeriLéda írt. Két telón is próbáltam, de a hirdetéslista betöltése után üres oldalt kapok, miközben vannak hirdetéseim. Az előző verzióval is ez volt a gond, és az előző telefonommal is. -
canniball
nagyúr
-
sazabi
aktív tag
Úgy tűnik hogy lesz mostanában egy kis időm foglalkozni a projecttel, elkezdtem újraírni pár dolgot benne.
Ahogy az aphupper v1.x is open szósz volt, ez a v2.x is az lesz.
itt található meg. -
FeriLéda
csendes tag
Üdv. Nekem az lenne a problémám hogy belép viszonta következö képernyön nincs semmi és csak kilépni tudok. Valami ötlet? Probáltam. S2, S3 , note 2 . Sehogy sem jo
-
Lasy
veterán
-
Zirowe
nagyúr
-
Lasy
veterán
-
Zirowe
nagyúr
-
Lasy
veterán
ezt az 1.4 béta verziót használod?
-
Zirowe
nagyúr
-
Lasy
veterán
-
Zirowe
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Haldoklik az internet: egyre több weboldalt készít az AI
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Spórolós topik
- Generációváltás be quiet! módra
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 1TB Natural Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5048
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 27% - ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI Alaplap!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest