Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sianis
addikt
Parci nem válaszol a kérdésre, már egy jó ideje. Tehát akkor én ezt most úgy tekintem, hogy mindegy neki. Én natív appot szeretek írni, előbb utóbb mindig kibukik az ilyen cross platform dolgoknál, hogy valami nem oké.
-
Sianis
addikt
válasz
canniball
üzenetére
Azt, hogy rosszabb nem lehet, mint ami most van, ellenben jobb az lehet. Illetve ha most megcsináljuk akkor lehet, hogy belátható időn belül kezdhetjük elölről. A motorháztető alatt lehetséges, hogy változások lesznek.
Persze én nem adhatok utasítást senkinek, hogy mit tegyen, de szerintem érdemes megvárni amíg ezek a körök lefutásra kerülnek.
Sianis
-
Sianis
addikt
Beszéltem Parci-val a dologról, mert ugye úgy illő. Egyelőre jegeljük a témát. A közösség érdekében várjunk skacok!
Amúgy én 0-ról akarom írni, szép API 14+.
Sianis
-
Sianis
addikt
Elkezdeném az új verziót. Van rá igény?

Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming VG279QM1A IPS 280hz
- Eladó iPhone 15 Pro Max 512 GB tökéletes műszaki állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AOC C27G4ZXU FHD / 280hz / 0.3ms
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest