- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Nekem akkora cumi a hétvége mint a innen a Csomolungma. Pénteken egyik kollégám szabin lesz és Ha szombaton dolgozni kell, akkor ugye biztos be nem jön ezért pluszba. A kollegina meg előző héten már vállalt egy hétvégét, ráadásul délutánról jött reggelre, csak hogy nekem jó legyen (reggeles voltam, én lettem volna szombaton csak dolgom volt). Úgyhogy mivel én vagyok az egyedüli ember, aki hétvégén be tud menni melózni, délutánról válthatok reggelre péntekről szombatra, csak hogy menjen minden...
De ha meghalok is szombaton munka után, kómás fejjel tolni fogom. Tudom hogy emelet xp ráták lesznek meg minden, de nem tudjuk hogy így is mennyi óra kell a demó kijátszásához. Lehet a vasárnap kevés lenne oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha meghalok is szombaton munka után, kómás fejjel tolni fogom. Tudom hogy emelet xp ráták lesznek meg minden, de nem tudjuk hogy így is mennyi óra kell a demó kijátszásához. Lehet a vasárnap kevés lenne oda.