Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Anthem

Hozzászólások

(#1993) maajsz válasza i@lex (#1985) üzenetére


maajsz
senior tag

Ja csak épp ha már 20 m-re lemaradok rögtön rámszámol. Elég ha egy okos rohan előre, ráadásul néha nem is 2x mp-ről hanem 7-8-ról..

Btw..
Az connection lost dologgal úgy látom nem kezdtek semmit, pedig van egy olyan jó szokása játéknak hogy a menet végén b.sz ki és akkor zéró reward egy fél-egy órás játék után.

10 óra game után a sztori éppen, hogy kezd pedződni, vannak benne érdekes párbeszédek (de még mindig sok a "new biowares" giccses szöveg) illetve egész jó jelenetek is, de sajnos így az in medias res kezdés miatt kvázi kicsit szétesettnek érződik a vonalvezetés.
A sztoriról még mindig nem mernék véglegesen nyilatkozni, nagyon kíváncsi vagyok mennyi lesz benne még végig ér a 45. szintre.

A játékmenet amúgy jobb lett, a repülés is jóval barátibb de főleg az úszás végre kezelhető lett.

A bonus system viszont (legalább is az elején) eléggé kusza, laikusként beleugorva még a primer/detonator skillek se egyértelműek. A itemek meg olyan mintha teljesen randomizált sokszor eléggé off bonuszokat adnának. Emiatt a végén majd jó sokat kell grindolni, hogy neked passzoló rollokat kapd. Ez még a Destinyben is elég frusztráló, itt pedig úgy tűnik jóval több variáció lehet, a legendary-n már 4 roll van, némelyiket meg nem is értem milyen rövidítés (ok pl a Hvy Pistol egyértelmű, de vannak ilyen 3 betűs XYZ nevek, fingom nincs mi az :) )

A ME féle cover&supress stílus óta mintha kicsit átbillentek volna, sztem az MEA-ban jobban megtalálták a cover based és a rush in között a balanszot, mint itt ahol a game pace alapvetően kicsit lassabb, ennek ellenére néha olyan helyzetbe hoz, hogy a stormal is csak pattogtam körbe a földön. Pl az a misson amikor ilyen elemental lények spammelődnek qwa gyorsan mindenhol egy fedett alapvetően szűk terű barlangban és igen masszív a boss. Hardon pont 4 strom-al :C az a szenvedés, lvl11 voltam de én húztam fel 6x a 20-asat :D cover sehol, a mobok rögtön oda értek az arcomba, hanem épp rám spamelt.. ezeken kicsit igazíthattak volna. ME3/MEA multiba jobban eltalálták ezt, még platon is pedig az arctépő.
Viszont nyitottabb helyeken, főleg ha a csapatelosztás is jól sikerül elég könnyű a hard is.

Szvsz a premier megérte, tisztán az első 10 órából még kérdéses lenne a 60 eur, de így már megnézős az az endgame részemről.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Anthem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.