Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
Ja csak épp ha már 20 m-re lemaradok rögtön rámszámol. Elég ha egy okos rohan előre, ráadásul néha nem is 2x mp-ről hanem 7-8-ról..
Btw..
Az connection lost dologgal úgy látom nem kezdtek semmit, pedig van egy olyan jó szokása játéknak hogy a menet végén b.sz ki és akkor zéró reward egy fél-egy órás játék után.10 óra game után a sztori éppen, hogy kezd pedződni, vannak benne érdekes párbeszédek (de még mindig sok a "new biowares" giccses szöveg) illetve egész jó jelenetek is, de sajnos így az in medias res kezdés miatt kvázi kicsit szétesettnek érződik a vonalvezetés.
A sztoriról még mindig nem mernék véglegesen nyilatkozni, nagyon kíváncsi vagyok mennyi lesz benne még végig ér a 45. szintre.A játékmenet amúgy jobb lett, a repülés is jóval barátibb de főleg az úszás végre kezelhető lett.
A bonus system viszont (legalább is az elején) eléggé kusza, laikusként beleugorva még a primer/detonator skillek se egyértelműek. A itemek meg olyan mintha teljesen randomizált sokszor eléggé off bonuszokat adnának. Emiatt a végén majd jó sokat kell grindolni, hogy neked passzoló rollokat kapd. Ez még a Destinyben is elég frusztráló, itt pedig úgy tűnik jóval több variáció lehet, a legendary-n már 4 roll van, némelyiket meg nem is értem milyen rövidítés (ok pl a Hvy Pistol egyértelmű, de vannak ilyen 3 betűs XYZ nevek, fingom nincs mi az
)A ME féle cover&supress stílus óta mintha kicsit átbillentek volna, sztem az MEA-ban jobban megtalálták a cover based és a rush in között a balanszot, mint itt ahol a game pace alapvetően kicsit lassabb, ennek ellenére néha olyan helyzetbe hoz, hogy a stormal is csak pattogtam körbe a földön. Pl az a misson amikor ilyen elemental lények spammelődnek qwa gyorsan mindenhol egy fedett alapvetően szűk terű barlangban és igen masszív a boss. Hardon pont 4 strom-al
az a szenvedés, lvl11 voltam de én húztam fel 6x a 20-asat
cover sehol, a mobok rögtön oda értek az arcomba, hanem épp rám spamelt.. ezeken kicsit igazíthattak volna. ME3/MEA multiba jobban eltalálták ezt, még platon is pedig az arctépő.
Viszont nyitottabb helyeken, főleg ha a csapatelosztás is jól sikerül elég könnyű a hard is.Szvsz a premier megérte, tisztán az első 10 órából még kérdéses lenne a 60 eur, de így már megnézős az az endgame részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
az a szenvedés, lvl11 voltam de én húztam fel 6x a 20-asat
cover sehol, a mobok rögtön oda értek az arcomba, hanem épp rám spamelt.. ezeken kicsit igazíthattak volna. ME3/MEA multiba jobban eltalálták ezt, még platon is pedig az arctépő.