- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KISDUCK #46096 üzenetére
Értem tehát az nem baj ha az anime címét (Berserk) megemlítem vagy azt, hogy mi volt benne csak az, hogy ha abból képet rakok be.
Végül is senki nem tud rákeresni a Gógliba milyen animéről van szó és hogy abban mi van és milyen képeket fog róla találni.
Tehát azzal, hogy egy erőszakos anime címét megemlíted és ezzel kiskorút "vezetsz" el a Gógli álltal egy olyan oldalra ahol az animéből kivágott durva jelenetek vannak az megengedett?
Akkor nekem itt további keresnivalóm nincsen mert nem akarok kiskorúakat "megrontani" rajzfilmekből kivágott képekkel.
További jó animézést felnőtt férfi társaim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest