Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=RelakS=- #31295 üzenetére
Most már minden lófasz a spoiler tag mögé kerül? -
alevan
őstag
válasz
-=RelakS=- #31295 üzenetére
Aludtam egy órát és most frissen felkelve asszem leesett
[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
válasz
Totheground #31292 üzenetére
Hmm... ebben mi a fanservice?
-
Máté94
addikt
válasz
Totheground #31292 üzenetére
Pont nem ezt a képet tettem volna be, bár az lehet "fájt" volna pár embernek itt...
-
-
Máté94
addikt
Hárem-hősők egy képen...
Túl sok ilyen "szart" néztem, 19-et kapásból és ezek közül csak negyede mondható élvezetesnek is.[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
[mozgás van.] Még nem tudni mi lesz belőle, de kiváncsian várjuk, felfokozott izgalomban.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
saelin #31281 üzenetére
Amikor a gyerekét meg akarta ölni a magánnyomozó, akkor jött létre benne egy vadi új, emberekre jellemző érzés, amit Migi se ismert fel. Amit a 18. epizódban láttunk, az az önfeláldozás: nem tudott volna egyszerre harcolni és megvédeni a gyereket. Én is kicsit elkámpicsorodtam és jó volt látni, hogy Shinichibe is visszatért valami emberi. -
saelin
veterán
Kiseijuu 18. rész SPOILER!
Ezt megkönnyeztem... Reiko volt az egyetlen parazita, akit valamennyire emberként kezeltem. Neki nem kellet volna így végeznie! Élhetett volna emberként, ami eddig is jól ment neki, és felnevelhette volna a gyerekét. Lehet hogy a szörnyek mégsem szörnyek, csak érzelmileg fejletlen létformák, és csak az ösztöneiket követik: élnek. Nem tartom kizártnak, hogy a szeretet érzését is meg tudnák "tanulni". Milyen szomorú lét... Én szánom őket. -
saelin
veterán
Már megint off, de legalább japán a téma: youtube
-
bandiras2
senior tag
válasz
saelin #31273 üzenetére
Evangelion live action tanulmány csak úgy:[spoilert nem tartalmaz]
-
saelin
veterán
Tudom. Elvileg dinamikus dizájnt szeretnének, de én még normális megvalósítással nem találkoztam abban a kivitelezésben. Itt meg kellene csinálni a hír és a fórum részeket külön-külön, hogy ne egy séma szerint skálázódjon. Ehhez az egész oldal dizájnt át kellene dolgozni, nem kis munka lenne... szerintem minden marad a régiben, csak toldozzák majd a riost, egyszerűbb és kisebb a hibalehetőség.
Majd kiderül hogy döntenek.Tableteken desktop nézetet használok már egy ideje, a telefonon meg igyekszem csak read only lenni, mert abban a pici szövegdobozban egy rémálom bármit is megírni.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz
Totheground #31264 üzenetére
Biztos fog még változni a kód, legalábbis remélem... Így is elég barátságtalan az oldal a mobilokkal/tabletekkel, ha továbbra is ezt az utat járják, akkor kb hasnzálhatatlan lesz róluk.
-
Máté94
addikt
válasz
Kb. mindenkiből hülyét csinált maga körül.
- A főhősnő Kano Meguri...
- Áh, ez olyan ismerősen hangzik!Kész, meghaltam.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Amúgy nem tudom, én minden japán lányt úgy képzelek el, mint Megu-chan. Persze nyílván nem a nyugati gimis filmek hatására vannak az animékben és mangákban olyan karakterek, amilyenek, de nehéz elképzelni - élőben biztos nem találkoznék ilyenekkel
-
Totheground
addikt
Saekano 5
Megu ezzel a résszel még tovább erősítette a best girl státuszt. Durván.
@ saelin
A képeket nekem is, a szöveget nem.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz
Totheground #31262 üzenetére
Nekem androidon jó. Rákattintok és kinyitja.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #31260 üzenetére
Csekkoltam iPaden: nem működik. Hip-hip.
-
-=RelakS=-
veterán
Mondjuk az jó nagy marhaság, hogy fölé mész az egérrel, és megjelenik. Kattintásra kéne előkerülnie/eltűnnie.
-
Máté94
addikt
válasz
Totheground #31253 üzenetére
Borzasztó...
-
Máté94
addikt
válasz
-=RelakS=- #31251 üzenetére
Öhm.... nem?
-
saelin
veterán
válasz
-=RelakS=- #31247 üzenetére
Felőlem! Csak írd oda, hogy a modiknak szól a spoiler tag...
Crytec210
Mi rosszat tettem?[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz
-=RelakS=- #31247 üzenetére
Ne adj nekik ötleteket...
Különben sem lehet, tiltja a fórum szabályzat.[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
Vajon kép is lehet a spoiler tag alatt?
K-On! egyetemi évek. Ők Yui-ék társai a zenei klubban. Hehe, működik képre is, bár egy kicsit furán
Jöhet a pr0n?
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Katekyō Hitman Reborn! 34-35. SPOILER!
Végre történik valami ezzel a Superbi Squalo fickóval. Nem sok kellett, hogy dobjam ezt a sorozatot, azért jóformán 34 rész a semmiről nem semmi... Ebből az iskola felügyelős részek tetszettek, meg a Rokudo Mokuro csipet-csapat és talán egy-két karakter bevezető rész. Ha innen tudja vinni a történetet és a mostani részek hangulatát, akkor el lesz felejtve az eleje. Szerencsére még van mit tisztáznia az animének, pl: az erő forrása és hogy miért csak a maffiózók birtokolják azt. Közben lett kedvenc karakterem is, I-Pin, de csak a felnőtt alakja. Mondjuk még a "fiatalabb" formája is jobb, mint
RLambo vagy Reborn... Ez a kettő valami rettentő irritáló az animében. Remélem kicsinálják őket!Na jó, elég ha felnőnek...
I-Pin - 15 évesen[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
-
törölt tag
Tokyo Ghoul mai része: Még jó hogy egy bizonyos jelenetet átvettek a mangából.
Sírtam a röhögéstől
-
Máté94
addikt
Fregattribancok sono 6:
Oicchi-t valamelyik Abyssal sűrgősen küldje hullámsírba, mert valami elfogadhatatlanul idegesítő...
Amikor rájössz, hogy egyedül Naka volt az egyetlen épeszű "lény" ebben a részben... De, hát minden másra ott a MasterCard.
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
unclefucka #31233 üzenetére
Az AMV-t mikor először láttam, a gyalog kakukkos résznél hangosan felröhögtem
-
unclefucka
senior tag
válasz
-=RelakS=- #31232 üzenetére
A Lucky☆Star annyira nem kötött le, a másik kettő már megvolt, valamikor a kezdetek-kezdetén.
Dokuro-chan -t sokszor előveszemAMV:
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
unclefucka #31229 üzenetére
Cuki? Az az agymenés?
4-szer néztem meg talán? Vagy 5-ször? Nem is tudom. A mangában van egy-két nagyobb fasság
Szakaki, az "amerikai" nekem is bejön, főleg a macskaimádatával :]
Oosaka is néha már annyira ostoba, hogy aranyos :]
Amúgy is:
-Tanár úr! Miért lett tanár a tanárúrból?
-MERTSZERETEMAZISKOLÁSLÁNYOKAT!!!!!
- O.O ~~~~~~~ (iskolacsengő)AMV Hell 3-ból Azumanga kigyűjtve
Hasonló majomság a Lucky☆Star (előtte a Suzumiya Haruhi no Yuuutsu kötelező), és ha le akarod égetni az agysejtjeidet, akkor Dokuro-chan kezelésbe tud venni
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Hali! Lehet már kérdeztem,de GITS-hez hasonló sorozat van, ami élvezhető? Köszönöm a tippeket előre is!
-
unclefucka
senior tag
Azumanga Daioh
Összetétel:
- dextróz
- glükóz
- maltóz
- fruktóz
- szacharóz
- kukoricaszirup
- módosított burgonyakeményítő
- aszpartám
és
- cukorA 15. résznél tartok, de már most visszafordíthatatlan cukormázasodás lépett fel nálam, annyira cuki.
Igazából új fejezetet kellett nyitnom a cukiság-lexikonomban, mert a hagyományos cuki dolgok mellé nem tudtam volna bepasszírozni és ezzel együtt újradefiniáltam a cukiságot.Csak azért nem Chiyo-chan nálam a befutó, mert néha egy kicsit sok a nyafogás nála.
Nálam a kedvenc karakter Sakaki-san.Akitől nem idegen a műfaj, annak kötelező darab!
-
KisTücsök
addikt
Köszönöm a tippeket!
Ha végeztem velük, jövök újabbakért.
-
saelin
veterán
válasz
alevan #31225 üzenetére
A Kiddy Grade-el én is így vagyok, gondolom mivel magyarul hallotam először, így azzal szoktam meg. No, és talán jobban is áll a karaktereknek , mint a japán női visítozás. Pár embernek nehéz beismernie, de vannak jól sikerült külföldi dub-ok.
Talán a Blue Gender is ilyen, de ott a japánt is nagyon szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
KisTücsök #31214 üzenetére
Csakis kizárólag japán hangsáv. Színvonalban, érzelemközvetítésben, beleélésben, hitelességben, karakterek közti viszonyok árnyalásában fényéveket ver bármi másra. 600 sorozat / film után egyetlen egyet tudok mondani, ahol elfogadható az angol audio; Vampire Hunter D: Bloodlust - de itt is valószínűleg csak azért, mert előbb jelent meg azon a nyelven, szóval valamennyire foglalkoztak vele.
Mivel tudsz angolul, ezért angol felirat only.
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
válasz
A Cowboy Bebop kiváló választás kezdésnek!
Aztán ha valami másra is akad ingeranciád amit angolul is érdemes nézni, akkor álljon itt egy ismertető a [REDLINE (2009) mozinak]
Ezt a cuccot nemzetközi piacra termelték, az angol szinkron abszolút top minőségű lett, amihez képest a japi hangsáv hulladék.Ha ezekkel végeztél, akkor érdemes nekiugrani esetleg a [Fate/Zero]-t tudom javasolni, csakis és kizárólag japán hangsávval.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Csakis eredeti szinkronnal, mert
1) az eredeti mindig jobb (nagyon kevés kivétel van, amikor az angol jobb vagy hasonló színvonalú)
2) elég kevés anime kap angol szinkront (ha meg igen, akkor se a legjobbat), így ha bejön a téma, akkor muszáj leszel japán szinkronnal nézniMagyarul semmit se, angolul is oké lista meg rövid, tőlem egy cím jön: Black Lagoon,
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy eredeti nyelven ajánlott nézni az animéket vagy szokott annyira jó lenni az angol, hogy úgy is nekiállhatok? Szerk: de látok ez pl magyarul is van.
Életemben nem néztem még animét. Gondoltam itt az ideje elkezdeni. A Cowboy Bebop-nak megtetszett a címe, hát legyen ez. Hogyan nézzem?
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
Tudom, inkább manga, de csak elfér
-
Mister_X
nagyúr
Death Parade-ban spoiler a lelkek mindig külön-külön lesznek elküldve? Elég meredek lenne, ha mindig az egyik a feledésbe menne, míg a másik reinkarnálódna - nem lehet megítélni egy játék során őket, nem ennyire egyszerűek az emberek. Például EP3, kit küldenétek hova? Mindkettő ártatlan, tiszta a lelkük - ezek után azért menne az egyik a feledésbe, mert ismerték egymást és együtt haltak meg? EP4, mindkettő egy megcsömörlött lélek, kinek ne adnának még egy esélyt? EP1-2, Decim tévedett is.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
Yuri Kuma Arashi S01E06:
Viszont, YKA csengőhang és SMS jelzőhangnak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aldnoah.Zero S2 - 04. rész
Nem sok minden történt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Pttypang #31202 üzenetére
Amúgy a Grisaia Angelic Howl arcjára:
spoiler
A környezetből ítélve Kyuushuu-n voltak. Bazdmeg, az egy faszom sziget, akkora mint két megye nálunk és laknak rajta - franc várta volna meg, hogy ott dögöljek meg, indultam volna el egy irányba és kész. Ha nem Kyuushuu volt, hanem mondjuk Shikoku, akkor meg pláne, mert még kissebb, Honshuu meg nem kicsit lakott. Tehát dafuq.
De azért tetszett, na.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Politika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bestbuy játékok
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- További aktív témák...