Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
The Little-Red-Riding-Hood --- ??????? // így, kötőjelekkel?
-
PeliScan
addikt
kicsit off: Mi az angolul, hogy ''egyenesen arányos''? Elég sürgős lenne, léccilécilécci!
-
Nimrod
addikt
Mail ment :)
Sajna gépelni kellet az egészet, mert eléggé össze volt firkanta, amit nemhiszem, hogy csípett volna a scanner. Úgyhogy gyalogkakukk módszerrel manuálisan begépeltem az egészet :) Remélem jó lesz! Ugye a fonetikus jelek nem kellenek!?! A guta megütne, ha azt is be kéne pötyögnöm :) -
ftc
nagyúr
Az jó lenne.Tudok várni.Akkor váram az emailt:
-
Nimrod
addikt
Én viszont el tudom intézni a scanner dolgot, könyv van, ha nem sürgős egy-két héten belül megvan. Asszem a végén összesítetten van egy lista, az kell?
-
MaTT
aktív tag
Hát nekem megvan a vördlist a sárga pre-intermediate könyvből, de sajna scannerem nincs :\
-
ftc
nagyúr
Ez nem fog össze jönni,mert én Sk-ban lakom.De kösz.Talán sikerül szereznem egy szlovák verziot.
-
ftc
nagyúr
Azt nem hiszem.Mivelhogy az újabb kiadásokból kifelejtették a szószedetet!!!
-
ftc
nagyúr
Na akkor még egyszer pontosabban leírom.A szószedet kellene mert az ami nekem van abban nincsen meg.Egyébként bocs az elírásért,mert siettem.Tesztem volt.
-
Cefa
senior tag
Nekem megvan egy szó belőle. Hátha ez is segít.
Cannabis -core -chicken = Kendermagos tyúk -
xuldar
addikt
Gyerekek, ahhoz képest, hogy szemlátomást nem tanultatok Headwayből, sőt nem is láttatok még olyat, elég sokat hozzá tudtatok szólni :) ), az küldje el neki.
-
F7
tag
Minden ilyen ''fejirány :)'' stílusu könyvnek van egy szószedete, ami tartalmazza a könyvben előforduló szavakat, így könnyebb a tanulás, leckéről, leckére.
-
DoubleD
aktív tag
Segítek. A hedvéj egy ált. és köz. iskolás angolkönyv. Az első (?) része (az első könyv) sárga. Abból kellhet vmi szószedet, de azt talán tegye hozzá ftc, én eddig értettem.
-
meba
tag
www.mobidic.hu
-
bazs
aktív tag
Bár én nem tanultam a headway-ből, de gondolom a szószedete nem 10 szóból áll, vajon ki fogja begépelni? :))
-
tothjozsef
aktív tag
Na ez nem gyenge kérés :D
-
szucsi
őstag
???
-
ftc
nagyúr
Ha netán volna megvolna valakinek a new Headwayből a szavai annak hálás lennék(sárga könyv).Előrre is köszönöm!!:):)
Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest