- Egy korszak vége
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMan
őstag
válasz Coccolino_O #20410 üzenetére
En amit az utolso mondatodban irtal meg tudom erositeni... Most Husvetra autoval jottem haza latogatoba es egyszeruen az a legkor es mentalitas ami Budapesten van, autoval kozlekedve...
Persze, kicsit elszoktam a jobboldali kozlekedestol, de szo szerint leorditanak es ledudalnak, kiorditanak ram naponta tobbszor is. Itt Angliaban is szoktam benazni, kb 3 honpja vezetek bal oldalon, de soha senki nem huzta le az ablakat es kiabalt velem, es meg csak nem is dudaltak ram! Persze egyszer ketszer szembe mentem a forgalommal
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Viszlát
addikt
Pontosan ez a szocializmusban elnyomott, szűklátókörű, korlátolt ember summája a nyugatról amit te itt most összehordtál. Muszáj, hogy jobb és más legyen, mert gazdagabbak.
Amúgy nem kell neked elképzelni semmit, csak le kéne szállni a magas lóról. Nem fér a fejembe, hogy hogyan jössz te egyáltalán ahhoz, hogy bárkinek az életéről, a motivációiról feltételezésekbe bocsájtkozz. Ha nem tudsz valamit, kérdezz, ha megfelelő tisztelettel teszed akkor nagy valószínűséggel meg is kapod a választ.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
félisten
Hat te teljesen összevissza beszélsz. olvasgass egy kis tortenelmet legalabb. Nem is érdemes kiragadni semmit abbol, amit mondasz, az egesz nonszensz. De nyugodtan lehet álomvilágban elni, ha ez neked segit.
Viszlát: +1
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest