- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMan
őstag
válasz
Coccolino_O #20410 üzenetére
En amit az utolso mondatodban irtal meg tudom erositeni... Most Husvetra autoval jottem haza latogatoba es egyszeruen az a legkor es mentalitas ami Budapesten van, autoval kozlekedve...
Persze, kicsit elszoktam a jobboldali kozlekedestol, de szo szerint leorditanak es ledudalnak, kiorditanak ram naponta tobbszor is. Itt Angliaban is szoktam benazni, kb 3 honpja vezetek bal oldalon, de soha senki nem huzta le az ablakat es kiabalt velem, es meg csak nem is dudaltak ram! Persze egyszer ketszer szembe mentem a forgalommal
-
Viszlát
addikt
válasz
Pontosan ez a szocializmusban elnyomott, szűklátókörű, korlátolt ember summája a nyugatról amit te itt most összehordtál. Muszáj, hogy jobb és más legyen, mert gazdagabbak.
Amúgy nem kell neked elképzelni semmit, csak le kéne szállni a magas lóról. Nem fér a fejembe, hogy hogyan jössz te egyáltalán ahhoz, hogy bárkinek az életéről, a motivációiról feltételezésekbe bocsájtkozz. Ha nem tudsz valamit, kérdezz, ha megfelelő tisztelettel teszed akkor nagy valószínűséggel meg is kapod a választ.
-
válasz
Hat te teljesen összevissza beszélsz.
olvasgass egy kis tortenelmet legalabb. Nem is érdemes kiragadni semmit abbol, amit mondasz, az egesz nonszensz. De nyugodtan lehet álomvilágban elni, ha ez neked segit.
Viszlát: +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest