- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
válasz
AMD Power #989 üzenetére
koszonom a segitseget.
jo lesz ez is . Szepen lassan megint megirom majd az oneletrajzom. Ha valakinek esetleg meg van valami lehetosege hogy beirojon az onetletrajzal kapcsolatban akokr ne keslekedjen.
Szallassal kapcsoltaban par webes cim. hatha valakinek eppen ez kell.
www.birmingham.gumtree.com
www.pastures-new.co.uk
www.findaproperty.com
www.email4property.co.uk
www.homes2rent.net
www.torent.co.uk
hirtelen ennyi van ha mas van akkor meg irok.
Adoval kapcsoltban. ha mar van valakinek meloja es megkapta az elso fizeteset akkor mindenkeppen menjen be az adohivatalba mert ott kell kerni egy kodot(valamilyen kod azt majd ok tudjak de pontos nevet majd kideritem). Ha megvan akor csak a szokasos adot kell kifizetni ami a tarsadalom biztositassal egyutt 20%. Ezutan jovall tobb penzunk marad majd a penztarcankban. A Palandina baratnoje elmondasa szerint ez azert van mert nem biztosak benne hogy mikor lepuk le vagy valami ilyesmi. A lenyeg ugy is az hogy nem vonnak le tolunk annyi adot.
Sajnos egyenlore meg mindig be vagyok ragadva a 2 szobas hellyel kapcsolatban. Ismetlem ez csak azert van mert pont ilyet keresek amugy mar lenne szoba ahol megszalhatnek.
hirtelen ennyi jutott eszembe meg ennyit tudtam meg. Remelem senkitt nem untatok ezzel. pusztan segitsegkent szanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest