- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
válasz
AMD Power #630 üzenetére
Csalodni azt fogsz. De ezt inkabb buzditasnak vedd es ne torj le miatta.
A kiprobalas meg egy olyan dolgo hogy ertelme az van, de rajtad mulik hogy mennyi. A helyedben a kornyek felterkepezesevel kezdenem. Esetleg bemehetsz rpobakeppen par itteni ugynokseghez is hogy munkat keresel.
A lenyeg hogy ha kiprobalod akkor nehogy abbol indulj ki amit vegeredmenykent fogsz kapni. Szal a legfontosabb a kitartas. Amugy szamomra ez volt a legnagyobb tanulsag eddig. Ennyiszer mint idekint meg soha nem gorcsoltem egyetlen dolgon. Igazabol egy ido utan mar nem is ugy kezeltem hogy ''akkor is kitartok'', inkabb az eletformamma valt hogy itt igy mennek a dolgok. Aki nem szivos, avagy nem kepes kitartani az hazamegy. Eddig ugy vettem eszre hogy aki honapnal tovabb marad az mar tudja hogy mi a dorges es nem akad fenn azon hogy elkuldik innen-onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest