- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Én a vegyiparban landoltam anno, ott dolgozók annyit mondtak, hogyha 2éven belül nem tanul meg az ember dánul, akkor gondok lesznek (én csak fél évet voltam, mentem tovább). A bürökráciával anno jól összeakadtam, mert akkor még kellett munkavállalási engedély, amin annak ellenére HÓNAPOKAT ültek, hogy Mo már EU tag volt és egy nagy multicégtől volt egy teljesen egyértelmű, határozott időre szóló szerződésem + elintézett szállásom. Az adóhivatallal is volt több köröm, mert gyakornokként vmi "hiba" folytán belepottyantottak a legmagasabb szja-kategóriába = első hónapban alig kaptam valamit, ill járt egy kedvezmény, amit csak egy évnyi levelezgetés után sikerült utólag visszaigényelni: a dán levelezgetés ellenére szerencsére volt angolul beszélő ügyintéző a hivatalban...
Xenofób viselkedéssel én ANNO személyesen nem találkoztam, bár elég szűk burokban éltem. Bár TÉNY valóban megfigyeltem, hogy fiatal skandináv társaságban a norvégokkal - finnekkel azonnal megtaláltam a közös hangot, dánokkal ritkábban.#41456: persze, az ájtí mindenhol kivételezett, abban esélyesen még Mo.-on is ellehetne valaki angol only módban. Hogy a posztoló milyen okok mentén menekült összességében, nem tudom - nálunk a beilleszkedés hiányáról szó sincs, a gazdasági - lakhatási körülmények egy őrület + kezdek aggódni a közbiztonság miatt.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PayPal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- További aktív témák...
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest