Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-09-04 17:21:16

LOGOUT.hu

Élet az Egyesült Királyságban…

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13883) Devid_81 válasza Bubee82 (#13877) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Ezt most igy neked valaszkent, de ugyan ugy szol tildynek Coccolino_O-nak es mindenkinek aki kivancsi a dolgokra! :)

Nem annyira gazos orszag ez, vagyis nezopont kerdese.
Tobb dologgal is van nekem bajom itt, de egyik sem volt meglepetes, amikor jottem tudtam mi var itt, es kb az is fogadott.
Idojarassal is van bajom elsokorben
A tel oke, sok esetben (most is) jobb mint otthon.
Enyhebb a tel mint otthon, csapadek itt is van, lattunk havat, az is van, ugyan nem igen a megmarados fajta, de volt azert meg abbol is egy keves.
Eso, erre barmikor a nap barmely idoszakaban szamithatsz,
De nem kimondottan az a fajta eso ami otthon van, hogy ha reggel kinyitod a szemed latod esik, akkor valoszinuleg aznap esni is fog.
Itt varsz 20 percet es lehet teljesen mas mar az idojaras, vagy csak arrebb mesz 1 merfoldet es mar nyoma sincs az esonek, kicsit hasonlo mint az otthoni nyari zaporok, de meg sem.
Szel az azert mindig van, meg is szoktam koszonni mindig, szeretem, foleg ha esik is kozben, az a legjobb amit egy biciklis itt kaphat.(lasd En)
A nyar ha el nem marad, mint mondjuk tavaly, akkor eleg turheto, de eso barmikor, szel barmikor, es itt az, hogy Te reggel szikrazo napsutesre ebredsz, gyonyo kek eg mellett...mint a feher hollo...az meg, hogy kitart egesz napra, szinte felejtos, de azert lattam mar olyat, aki hallott mar rola... :D
Imadok/imadnek menni, csavarogni, akar fel a hegyekbe, vagy csak kimenni a varos szelere, es kicsit pihizni, de ezt itt nem igen lehetem meg, hacsak nem viszek 4 evszakos ruhat, persze mindenbol vizhatlan kiadast.

Munkak, nah errol mindenki tudna meselni, mindenkinek megvan a maga kis tortenete.
Rolam annyit, eddig 3 helyen dolgoztam, ebbol ketto "hosszabb tavu" mindenhol szerettek, mert dolgoztam rendesen, sokszor tul is teljesitettem magam, inkabb nagyon sokszor.
Mar megint ott tartok, hogy a jo igeretekbol "oh ha ilyen jol dolgozol magasabb pozicioban leszel nagyon hamar" semmi nem lett.
Jelenlegi melohelyemen is az megy, hogy aki egyutt iszik-fuvezik a fonokkel az haver-barat es elorelep, vagy legyel besugo, legyel egy fereg-tetu es elore jutsz.
Nah en ezekre egyikre sem vagyok kepes, es nem is leszek, inkabb szegenyen, de tiszta lelkiismerettel ehen halok egy hid alatt.
Ez az ut otthonrol is ismeros lehet, sajnos ez megy a vilagon mindenhol. (remelem nem amugy)

Arak, draga "tomegszallasok" tomkelege, rettenetes tomegkozelekedesi arak, de jo etel-alapanyagarak.
Ez jellemzi nagy vonalakban Londont, biztos van aki alatamasztja, biztos van aki megcafolja.
Amennyiert berlem a 2.8m X 2.5m es single roomot, az Usaban a parttol 5 perces gyalog utra volt egy masfel szobas panelhazi lakasunk, amikor ott voltam, 2 furdovel, nappalival, 2wc....itt azert az arert egy kamra/furdoszoba meretu valamit kapsz, amit hivhatsz szobanak.
Tomegkozlekedesbol van az olcso-idegolo emeletes-vagy anelkuli piros buszok tomege az utcakon, barhova eljutsz, kerdes az ido.
Draga, de gyors a vonatozas, legyen fold felett-alatt.

Szoval jelenleg gondolkodoban vagyok, erosen.
Ha valahol a fold eldugott kis zeg-zugaban ugyan ezt az eletszinvonalat tudnam magamnak biztositani egyetlen munkahelybol, es meleltte valami valtozas lenne, bizony belecsapnek! :K
Es azt is tudom, hogy barhova mennek megint mindent nullarol kellene felepiteni, de mar megtettem 3x az eletemben, az otthoni mozgolodasokat nem szamolom, azok nem erdekesek.

ui: jelenlegi melohelyemen tudjak, hogy szamtechben otthon vagyok es skyTV-s dolgokban, ha ez iranyban tudnak majd nekem biztositani valamit a kozeljovoben, akkor maradok meg a fenekemen, ha nem akkor lepes lesz! :)

Bocs a komplett blog/novella bejegyzesert, de kb ennyi ami zavar jelenleg.

...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.