Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
válasz legiaap #14997 üzenetére
eBay-en ha vevo vagy es elegge eroskodsz akkor ugy is visszakapod a penzed ha igazad van, ha nincs. Eladokent szivas mert sokan vissza is elnek ezzel. Osszegezve jo vevonek lenni eBay-en de nem eladonak.
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
eszgé100
őstag
válasz legiaap #14997 üzenetére
ebay-es eladóval csak egyszer b.sztam rá, de megírtam a bánatomat az ügyfélszolgálatnak és 10 percen belül visszautalták a pénzem, egy hátsó kereket rendeltem, de szerintem az eladó eladta ebay-en kívül. ezenkívül volt egy kazal párfontos tranzakció, de volt már 300 fontos is és akkor sem volt semmi baj. lehet érdemesebb lenne inkább ezt kipróbálnod
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
legiaap
félisten
válasz eszgé100 #14996 üzenetére
Miért honnan rendeljek? Ebayről? Egy kutya mind a kettő. Ilyenekkel mindenhol fogok találkozni.
Amúgy leszarom, hogy törölték a feedback-emet, van annál jelenleg nagyobb bajom is.
Csak pusztán érdekességként böffentettem be ide.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Real_Necro
veterán
Azért, mert a Neckermann intézte a foglalást és nincs visszaigazolási kódom ahhoz, hogy a repülőjegy foglalást lekérdezzem.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
tildy
nagyúr
válasz Real_Necro #14990 üzenetére
De miert e neckermannal jarsz utana, miert nem a wizzair oldalan?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
legiaap
félisten
Képzeljétek rendeltem valamit amazonról és mivel szar volt írtam egy rövid feedback-et. Erre jött egy mail:
Dear Gabor.....,
Thank you for submitting feedback on your Amazon Marketplace order. We regret to inform you that your recent feedback has been removed. While we highly value customer input, we occasionally remove feedback that does not meet our guidelines. Please take a moment to review the details of the removal below. You may then choose to revise and resubmit your feedback.
We appreciate your understanding.Így higgyen az ember a feedback-ekenek amiket fent lát.
No comment!How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #14985 üzenetére
Sikerült a WizzAir-es kérdésnek utána járnom Neckermann-nál. 32kg poggyász és 10 kg kézi poggyász vihető fejenként.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
tildy
nagyúr
válasz Ivan15 #14987 üzenetére
Ez itt maskepp mukodik, nincsenek ugy biztositok, mitn pl.a nemeteknel. Itt ha itt elsz (EGT tagalambelikent mindenkepp) , alapbol biztositott vagy.
Amugy amiket be kell irni:
NHS, NI szam, es utana, hogy itt dolgozol / vallalkozo vagy, ha egyik sem, akkor pedig hogy itt alanyi jogon, itt elessel jar az egeszsegugyi biztositas.Amugy nem csak probalkoztam, hanem be is jelentettem, osszesen 3szor inteztunk ilyet, csaladtagoknak.
Amit erdemes lehet elintezni, ki kell kerni az NHS-tol az EHICet, lefenymasolni, es azt is kuldeni. Nem kotelezo, de az apeh csak ettol tert anno eszhez.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Ivan15
senior tag
válasz blackydan #14986 üzenetére
amint bejelented magad/bejelent a munkaltatod külföldön egy biztositohoz, akkor tudni fogod a biztosito nevet es a szamot is. A 3. pont is teljesen logikus lesz, ha mar lesz kint munkaltato ill. vallalkozasod... Es akkor eleg lesz postaval az OEP-nek a nyomtatvanyt visszaküldeni. Aztan kesöbb telefonon felhivni öket -az OEP-et-, megkerdezni, hogy a valtozast lekönyveltek-ee. Ha nem, akkor egy nyomtatvanyt ujra ki kell tölteni es megint postazni
Szolval a nyomtatvanyt akkor tudjatok logikusan kitölteni, ha mar rendesen be vagy/tok Angliaban jelentve, es aztan tudjatok postaval visszaküldeni.
-
blackydan
senior tag
Sziasztok!
Egy-két sőt nevezetesen három kérdéssel fordulnék hozzátok, hátha tudja valaki rá a választ. Lejelentenénk az OEP felé, hogy külföldön tartózkodunk a párommal, le is töltöttem a honlapjukról a formanyomtatványt, de van pár kérdés amire nem tudom a választ
1.: Külföldi biztosító megnevezése
2.: Külföldi biztosítási száma: - mondjuk gondolom ez lesz az NI számunk
3.: Külföldi biztosítás jogcíme (munkaviszony/önálló vállalkozói viszony/egyéb)
Nem akarok hülyeségeket beleírni, és sajnos nincs olyan ismerősöm/munkatársam akitől meg tudnám kérdezni ezt... mivel nemes egyszerűséggel nem fizetik otthon az egészségbiztosítást (mindezt úgy h nem is jelentkeztek ki) ami nagy balgaság, de ugye nem az én ügyem. Próbáltam rákeresni a fórumon, ha jól láttam talán tildy próbálkozott vele 2010 körül, de sok minden nem derült ki a hozzászólásokból.
Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Ez így akkor érdekes. Már csak az a kérdés, hogy ha Neckermann-nál befizettem, akkor ők mit fizettek repülőjegy alatt... szerintem felhívom holnap a központi számot.
-
tkesy
őstag
válasz Real_Necro #14983 üzenetére
A honlap szerint nincs súlyhatára a kicsinek, és a nagypoggyász tényleg 32kg... de azért is fizetsz még pluszban
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Real_Necro
veterán
válasz ronson #14982 üzenetére
Köszönöm, ezek szerint 2 kézipoggyász típus van, az egyik a kicsi, amit beraksz ülés alá és díjmentes, a másik a nagyobb, amit a fejed fölötti csomagtartóba raksz és díjat kell fizetni utána. A kicsinek lehet súlyhatára?
A nagy poggyászra meg akkor 32kg? Az a furcsa, hogy a repülőjegyemen 15jg van, de utazási irodánál azt mondták, hogy wizairnél ez 32kg.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
ronson
őstag
válasz Real_Necro #14981 üzenetére
Itt nézd meg a kézipoggyász bekezdést. Van hozzá videó is.
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Wizzair-el mostanában utazóktól kérdezném, tud valaki nekem segíteni abban, mi a standard ingyenes poggyász és kézipoggyász méret, amit a Wizzair mostanában felenged a gépeire?
Köszönöm előre is.
-
legiaap
félisten
Próbálgattam a napokban az EE és a Three-s simeket. Beltérben mind a kettőnek elmegy a térereje...
-
tildy
nagyúr
válasz fojtviki #14973 üzenetére
Na ezt latod nem tudom, meg kell oket kerdezni rola. Altalaban szokott lenni, de az a biztos, ha felhivod oket. Azt hiszem a fibre-nel , legalabbis nalunk van egy vallalt minimum is.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Meg egy kerdes, ha megrendeljuk a plus-t es megsem jo, van ra lahatosegunk, hogy lemondjuk? A talktalk-ra egy honap van. Egyebkent a talktalk is azt irta, hogy elerheto a fibre broad de amikor a megrendelesre nyomtunk, akkor ujra ellenorzi de akkor mar nem elerheto azt irja. Ezert erdekel, hogy bizonyos ideig felmondhatjuk e a szerzodest?
-
tildy
nagyúr
válasz fojtviki #14971 üzenetére
Akkor viszont elerheto nalatok. Szerintem. Eleg korrektek a plusnetesek. Amugy BT vonalat hasznal, leven BT leanyvallalat, ellenben nalunk tartottak az igeretet. Amikor 30 at mondtak maxra 25-30 volt, amikor max 76ot , akkor 60-70 korul.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
tildy
nagyúr
Na akit erdekel, ket ember, London, tavalyi havi elelmiszerkotles, nagysagrendileg, 2 emberre( juniusig) illetve 3 emberre ( juliustol) :
Illetve idei ( aprilisig kb 3 emberre) :"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz fojtviki #14964 üzenetére
Nezzetek meg van-e BT infinity vagy plusnet nalatok. Nekunk kb 70 megabit,stabilan. Igaz nem is 3-5 font, mint amit a talk-talk kinal.
-
tildy
nagyúr
-
őstag
-
legiaap
félisten
válasz fojtviki #14960 üzenetére
utcasöprűs meló...oda nagyon nehéz bekerülni. jól keresnek és semmit sem csinálnak. mondhatni álom meló
Én pl. elmennék postásnak is vagy parkolóőrnek. Nagyon nem feszülnek meg, jól is keresnek de oda is csak akkor lehet bekerülni, ha van ismerősöd ott. Kihalásos úton nyílnak meg az ilyen pozíciók.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz jerry311 #14959 üzenetére
Nincsenek nagy igenyei, tenyleg! Most szemet valogatot is probalt, de ott se vettek fel. Tegnap egy street cleaning munkara ment be, ott 2 ev Angliai leigazolhato munkaviszonyt kertek De lesz ez jobb is bizunk benne. Valogatni nem valogat, ugy van vele, hogy a semmitol barmi jobb lenne. Majd soforkodni akar, de addig hosszu az ut meg
-
őstag
válasz legiaap #14956 üzenetére
Hat a parom is nagyon menne videkre, minden nap hallom tole, hogy de jo lenne stb stb Neha mar unom, de o nagyon rosszul viseli ezt a Londoni eletet.Az a baj, hogy sajnos nem tul jol beszeljuk a nyelvet, es videken azert sokkal jobban kellene tudni ugy hallottuk. En peldaul szinte egy szot sem beszeltem amikor kijottunk. De ugye hotelbe nem volt nehez elhelyezkedni. A parom tolem azert joval tobbet tud, meg is erteti magat, viszont igy se nagyon tud elhelyezkedni. Bejart mar csomo agency-t de eddig nem sok siker. De akkor is azt mondom, jobb mint otthon, es bizunk benne, hogy lesz jobb is
-
legiaap
félisten
válasz fojtviki #14953 üzenetére
Többek között ezért is utáltam másokkal lakni.
Mindenki töltött mint a szemét, ment a torrent éjjel nappal, megtartva ezzel jó magyar szokásunkat és mikor rákérdeztem ki volt, jöttek a viccesebbnél viccesebb válaszok:
- fúj a szél
- be van borulva
- hó esik
- eső esik
- biztos a vonal szar
Mindig volt válaszuk.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
őstag
Sziasztok. Ha mar beregisztraltam PH-ra akkor bekoszonok ide is Mi 4 honapja elunk itt a parommal, /London, Forest Gate/. Egyelore meg tetszik a hely, munkam is van. Paromnak hol van hol nincs sajnos, de bizunk benne, hogy lesz majd jobb is. Egyebkent lenne egy kerdesem, van itthon egy virgin net, ami 3-4 Mbps sebessegu. Parom rendelt a talktalk-tol masikat, azt mondtak, hogy hasznalhato egyszerre a ket internet. Erre amikor az ujat csatlakoztatjuk akkor a virgin-es elmegy. Ert ehhez itt valaki? De egyebkent ez az uj is 3-4 Mbps sebesseget tud, nagyon lassu. No es a talktalk-nal azt mondtak, hogy biztosan elerheto a 20 Mbps parom csak ezert rendelte meg. Unjuk mar, hogy az egyik lakotarsnak ejjel nappal megy a letoltes, mi meg meg a netre sem tudunk belepni szinte.
-
Kis Joe
senior tag
Neha feltunoen belassitottak, valoban hasznalhatatlansagi szintig. Van amikor a csomagban bennefoglaltak egyenlegenel fel is tuntetnek egy hatralevo adatmennyiseget pedig elmeletileg nekem is korlatlan van (ha jol remlik all in one 15 a csomagom neve)
Es amiota van broadband-em is azota erdekes modon nem dobalja el annyiszor a halozatot semKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
eszgé100
őstag
hivatalosan úgy van megfogalmazva, hogy a heavy userek elérését korlátozzák, egy bizonyos napszakban.
ez a top 5% legtöbb adatot forgalmazót jelentette akkor, mikor még azt használtam. én persze mindig benne voltam"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
tildy
nagyúr
válasz Kis Joe #14944 üzenetére
Korlatlan csomagom van (one) threenel, sosem lassitottak. De van 15 GB-os is, ott sem. Szoval ez a 100 meganal lassitanak tuti kamu.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz eszgé100 #14946 üzenetére
Akkor én kimaradtam belőle. Most betoltam egy Three-s simet a telómba, tesztelgetem, meg majd szerzek egy EE-set is azt mire akarok venni új telefont akkorra már az o2-nál is elérhető lesz a szupergyors net és addigra már mindegyik le fogom tesztelni és úgy választok majd csomagot.
-
legiaap
félisten
Most megakadt a szemem egy olyan EE csomagon amivel minden korlátlan. Még a haza telefonálás és sms is korlátlan. Ilyet még sehol másutt nem láttam. Viszont szerintem még mindig a Three az egyetlen ahol van olyan csomag amivel korlátlan a netmegosztás.
-
tildy
nagyúr
válasz legiaap #14941 üzenetére
Ott megtudjak, itt komoly azonositas van rajta. Csak a szamlatulaj intezheti.
Egyebkent meg megveszed az EE-set, kiprobalod, ha bejon, akkor meg elinditod szamhordozast.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
-
rgqjx
aktív tag
válasz legiaap #14927 üzenetére
Bár én az ország dél-nyugati részén élek és még a T-Mobile-al kötöttem kb. 2 éve a szerződést (amiből ugye EE lett), de megnéztem a speedtestet a mobilomon:
Ping: 140 ms
Download 823 kbps
Upload 428 kbpsSzerintem térerő kérdése ez elsősorban, van a lakásnak olyan pontja, ahol néha a hivás is akadozik.
-
eszgé100
őstag
válasz Ivan15 #14933 üzenetére
Igen, sajnos az angolok, ha ismerned a kornyeket, akkor fel sem merulne benned ilyen kerdes
emvy: ezt is csak onnan tudom, hogy mikor kihivtam a rendoroket egy munkas, aki az egyik hazban dolgozott, szolt, hogy latott valakiket, es meg is kerdezte toluk, hogy mi a fenet csinalnak, de leraztak annyival, hogy elhagytak a kapukulcsot
Jerry311: hat ez az, hogy en meg olyan helyen nottem fel, ahol evekig meg a terasz ajtot sem szoktuk becsukni estenkent, azert duhit ennyire
[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
válasz eszgé100 #14931 üzenetére
Ertem en...
Sajnos/szerencsere, apam olyan kornyeken nott fel, ahol ez szukseges volt. Igy mar mindekt is ugy nevelt, hogy ami nincs lebetonozva azt ellop(hat)jak. Ugyhogy gyerekkorunktol belenk volt nevelve, hogy meg 5 percre sem hagyhatjuk lakat nelkul a bringat. Csek ezert kerdeztem, hogy le volt e zarva.
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
válasz jerry311 #14926 üzenetére
Igen, de azert akkor is, na.
De igazabol nem is szamit mar az egesz, mert mar hiaba sirok rajta, csak az zavar, hogy hogyan jut valakinek ilyen az eszebe, legalabb tort volna be rendesen, vagy legalabb csinalta volna este"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
-
eszgé100
őstag
Komolyan mondom, ennel hulladekabb hely a vilagon nincs, mint ez a szajbatekert varos, ahol sinylodnom kell... Ma delelott valami kis k.csog atugrott a hatso keritesunkon es ellopta a tarolobol a bicajomat. Pont csak annyira volt draga, hogy mar nem volt egeszen oszinte a mosolyom, mikor fizetnem kellett erte, de cserebe minden kilometer karpotolt. Tudom, hogy 0 az esely ra, hogy megtalalom, de lehet jobb is, mert a leszakitott kezeit feldugnam a s.ggebe, akit meglatnek rajta
-
Balinov
titán
sziasztok, ha ismeros adoev kozben valtott melot es az uj helyen tobb adot vonnak le tole (love nagyjabol ugyanaz), akkor mit lehet tenni? Sokkal tobb reszletet nem tudok, pl. azt sem, hogy kapott-e elozo melohelyen P45-ot ill. tax band besorolasa ugyanaz-e.
Merre talalok ezen kivul meg hasznos infot?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Bubee82
őstag
Háj,
Úgy néz ki június 13-án este-éjszaka indulok hazafelé, ha valakit érdekel.
-
-
tildy
nagyúr
A google-e. Idokepjuk meg nincs, viszont mivel anno meg az idokep elott anno csinaltam ilyen terkepes idojarasos dolgot ( szakdolim is abbol volt) , gondolkozok egy ilyen oldal osszehozasan.
-
MaciG
addikt
Van valami idökep hasonló oldal amin meg lehet nézni a UK jelenlegi időjárását? Vagyis biztos van, mert én is találtam, de melyik a leghitelesebb?
BANZAII
-
eszgé100
őstag
Mentem ki egy uj helyre, es utbaesett ket hid. Azt hittem, hogy elfer a kocsim alatta. Az elsonel nem volt semmi gond, de a masodikkal, mint latod nem volt szerencsem
Szolt akkorat, azt hittem, hogy osszesz.rom magam, annyira megijedtem. Kiszalltam, hogy meglessem mi tortent es hirtelen nem tudtam eldonteni, hogy segitseget hivjak, vagy rohogjek inkabb. Persze a rohogest valasztottam, aztan mikor abba birtam hagyni felhivtam munkatarsamat, hogy jojjon oda segiteni. Neki is kellett par perc mire ossze birta szedni magat.
Este kerdezte az oreg, hogy milyen napom volt, mondtam, hogy fasza, de kellene beszelnunk.- Mi tortent?
- Igerd meg, hogy barmit mondok nem rugsz ki
- Jol van, mondjad
- Az van, hogy nem mukodik a ventilatorom, tudod, ami a kocsi tetejen van.
- Ah, kit erdekel? Mi tortent vele?
- Kiszakadt az egeszEkkor eloadtam neki a sztori maradek reszet, de o is csak rohogni tudott rajta, aztan mondta, hogy nem kell izgulni, majd el lesz intezve
-
Balinov
titán
sracok, ajanljatok nekem egy olyan hivatalos angol oldalt, ahol beirom a ceg nevet (vagy VAT reg. #-t) es kilistazza a cegadatokat (szekhely, stb.)?
Orok halam
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
eszgé100
őstag
óóóó, itt is
ennek örömére, nyitott tetejűt varázsoltam az ice cream vanomból. azt persze nem kell mondanom, hogy a főnököm mennyire büszke volt rám, mikor este előadtam neki, hogy mi történt[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Bubee82 #14911 üzenetére
Családot nem... Mi egy másik magyar párral élünk együtt, tulajdonképen a srác a főnököm itt kint, még ha már csak félig igaz a dolog. De tök jól megvagyunk... Előtte 4 hónapig ketten éltünk egy lakásban, de nem volt valami élvezetes. Elsősorban a lakás miatt(kertes házban nőttem fel), és néha uncsi volt. Így közös DO-on mindig lehet közösen főzőcskézni, most már grillpartizni, vagy akár csak simán iszogatni. Előtte ezt úgy kellett megoldani, hogy az egyikünk taxizott a másikhoz. Ha pedig jönnek mások, nekik is van hely aludni, nem kell hajnalban hazataxizni. Egyébként meg teljesen külön élünk, egyikünk sem függ a másiktól.
Ennek is van jó oldala.
Ismerősömék 6-an laknak(1p+4s) egy 5 szobás házban... Na azt nem csinálnám, túl zsúfolt, és a sok különböző ember csak ellentéteket szül. Ők anyagi megfontolásból csinálják így.Don't Tread On Me
-
tildy
nagyúr
válasz eszgé100 #14903 üzenetére
Londonnak mindig mas az idojarasa. Nagyon esos ido volt penteken, de tegnap is ma is csodalatos napsutes van
-
MaciG
addikt
válasz Bubee82 #14906 üzenetére
Persze nem vagyunk egyformák, de az elején inkább laknék ismerősökkel, mint olyanokkal akik esetlegesen nem is nagyon beszélnek angolul, aztán később úgy is megpróbálnánk asszonnyal különköltözni, de az elején azért még nem igen válogathat az ember.
Azt viszont megköszönném ha utána tudnál nézni vagy linkelni valamit ahol ezt meg lehet lesni.
BANZAII
-
Bubee82
őstag
Ha itthon megállapítottak egy X százalékot az kint is annyi?
Otthon állapítják meg, attól függően, hogy hol dolgozik (ország) és mennyit keres. Pontos információm nincs, de utána tudok kérdezni.
Egyik haveromat fűzöm, hogy jöjjön velünk majd ki, mert csak jobb többen menni és ismerősökkel lakni ,mint vadidegenekkel
Én erre csak úgy zárójelben jegyezném meg, hogy nem. Sokkal jobb egyedül. Többszöri tapasztalatom. Soha senkiben nem lehet megbízni, csak abban, amit te megteszel magadért. Sokszor a saját családod is ellened fordulhat és akkor ők nem haverok meg barátok. Külföldön farkastörvények uralkodnak (nem mintha máshol nem, de ott abban a helyzetben különösen igaz), ha tetszik ha nem. Ne kérj segítséget, próbálj meg mindent saját magad megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
válasz Bubee82 #14891 üzenetére
Köszi. És ennek valahol utána lehet olvasni, hogy is van ez? Pl. Ha itthon megállapítottak egy X százalékot az kint is annyi? Egyik haveromat fűzöm, hogy jöjjön velünk majd ki, mert csak jobb többen menni és ismerősökkel lakni ,mint vadidegenekkel, csak neki gyerektartást kell fizetnie és ennek próbálunk utána járni, kint mi lenen a helyzet ezzel.
BANZAII
-
legiaap
félisten
Szerintetek melyik a legjobb mobil szolgáltató UK-ban? Filózok, hogy lelépnék az O2-tól.
Tudom eléggé összetett kérdés, de hátha kapok olyan választ ami seggbebillent és irányba állok.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
eszgé100
őstag
Mivan?? Uk-ben vagy te egyaltalan?
Nem hogy a napokat, de meg a napsuteses, szelcsendes orakat is meg tudom szamolni egy kezemen.
Tudom nem hetvege, de pl. csutortokon is konkretan 6 fok volt es mar igencsak majus vege van a naptarban, szoval akarhonnan nezem az idojaras nem joarc, hanem egyenesen hulladek. Persze nem szeretem en sem a 30+ fokot, mint ami otthon van, de egy tartos, kellemes 18-20 fokkal ki lennek bekulve"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
tildy
nagyúr
válasz eszgé100 #14895 üzenetére
Vegre egyszer? Nem is tudom mar miota szamoljuk, hogy milyen joarc az idojaras, hogy hetvegere mindig megjavul.
-
blackydan
senior tag
válasz Soticop #14893 üzenetére
Jól van akkor nem csak én voltam ilyen balga Az utóbbi években egyre többen teszik ugyanezt, legyen az szerződéses vagy hivatásos, már korántsem éri meg a dolog annyira mint évekkel ezelőtt... Egy kis részem talán ott maradt mert, szerettem amit csináltam, de anyagilag jobb befektetésnek tűnik a mostani helyzet, ráadásul fűszerezve van egy kis kalanddal is
Amúgy valaki ismer Londonban outlet áruházakat/boltokat, amiket érdemes meglátogatni ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest