Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Használtan vetted? Ha igen akkor az előző tulaj levédte! Ha új akkor valamilyen mókolt ROM van rajta és nem véletlen a védelem! Ha véletlenül csinálsz egy gyári visszaállítást akkor akár levél nehezéknek is használhatod mert soha nem fog újra elindulni. Mert ezekbe az androidos fejegységekbe nem sima droid van hanem az aktuális hardverhez "faragva" DE! szinte biztosan be van hazudva a 99%-nál a doid verzió is! A 8-9-10 az simán egy 6-os droid amit valahol ráfaragtak baltával!
Mert ugye ide nem kell semmilyen optimalizáció mehet minden erőből(ha van?) A rendszer információs file-t lehet rendszergazdai jelszóval módosítani olyanra amilyet el szeretnének adni! Utána pedig ha azt valaki átírja akkor soha nem indul újra a rendszer mert azt is lehet figyeltetni, hogy mekkora és mikori a dátum. Ez már a 2014 előtti telóknál is így volt. Ha valaki módosította a rendszer file-t a következő frissítésnél boollop-ra futott a telefon.... Tehát ha van keret új rádióra akkor semmi probléma lehet kísérletezni.
-
663bec
tag
de pld. a sygic is miért kapcsolja szét a bluetooth-t
háát lehet ezért:
((((most kapok hideget, meleget de ezért váltottam androidról vissza a blacberry-re majd ios-re)))))) de nekem ide elég lenne az alap működés.... lehet a vásárlás előtt kellet volna többet olvasni... továbbra is úgy gondolom egy reset rendbe tenné.... de az sem megy -
Diák66
őstag
-
topi66
aktív tag
Nekem egy EinCar 6.0 Androiddal megáldott fejegységem van. Az általad felsoroltakat mind stabilan tudja, pedig csak 1/16 ram/rom van benne. Egy bibije,van csak,a hang csúszik vlc film lejátszásnál. Németország, Horvátország többször is lefutva, navi+rádió vagy navi+zenelejátszó. Már indítás pillanatában is (android bootol) megy a tolatókamera is.Bluetooth,is megy mindegyik kombóban.
-
imi290
aktív tag
Szia,én az olvasottak alapján úgy gondolom amiben nem írja ki az állomás nevét nem is fogja.Az enyém sem írja ki,de még az értesítési sávban sem.Szóval akkor nincs benne hardveresen ez a funkció(a régi rádiómban sem volt benne,és az újban sem).
Az alkalmazást én is fel szerettem volna telepíteni,de nem engedte a rendszer,így hagytam a fenébe. -
kirkri
addikt
Én szerencsére megtaláltam, hogy az ISO kötegben melyik a mikrofon +/- pólus, de mivel még bőven garanciás az autó, így nem vágtam el a vezetéket, csak egy pár milliméteren eltávolítottam a szigetelést, majd a fejegységhez ajándékban kapott külső mikrofont (jack dugós a vége) használtam fel a célra. Elvágtam a kábelét és a két vezetéket ráforrasztottam az imént említett két vezetékre az ISO csatinál. Bedugva a kábelt a fejegységbe, tökéletesen működik.
Nem tudom ki cserélt garis autóban fejegységet, én kicsit tartottam tőle, hogy megemlítik majd a kötelező szerviz során, hogy ez így nem teljesen OK, de semmi probléma nem volt.
Sőt, amikor vittem az autót kötelező szervizre, a kamera még nem volt bekábelezve és a szerelő adott tippet, hogy hol vezessem el a kábelt a hátsóban a rendszámtáblához.Milyen ROM van a tiéden? Én innen szoktam leszedni a legfrissebbet, bár most az utolsó MX ROM nem került fel, azt az XDA fórumból szedtem le.
-
kirkri
addikt
Ez jó dolog. Na, majd a következő fejegységnél én is ilyet veszek.
Csak ezért nem szeretném lecserélni, mert nekem a Zhangnanyi nagyon bevált. Semmilyen anomáliával nem találkoztam azok közül, amiket itt a fórumban írnak a fejegységekkel kapcsolatban. A bekötése is annyi volt, hogy összedugtam a csatikat és ment. (Vagyis egy dolgot magamnak csináltam meg, mert az autó gyári mikrofonját akartam használni a telefon kihangosítónál, így azt magamnak kellett megoldani). Mai napig folyamatosan jön rá frissítés, az utolsót két hete tettem fel. (MX ROM-os)
-
kirkri
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden ami hőszivattyú
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic