- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Aki meg logót nézni, meg is érdemli
Amúgy ha nem Joying volna a készülék alsó felén, hanem mondjuk Pioneer, Kenwood, Clarion, az megbocsáthatóbb lenne? Szerintem nem kell ezzel foglalkozni.
Nekem Subaru Foresterbe kellett fej, de amit lehetett kapni specifikusan ehhez, az baromi régi volt. Igaz, hogy külsőre, méretre tökéletesen bele passzolt volna a gyári fej helyére, de nem voltam hajlandó engedni az Android 8, 1024x600 felbontás, 4GB ram, és fizikai gombok meglétéből. Ehhez az autóhoz ilyet nem lehetett venni, ezért megkérdeztem a Joying-ot, hogy mit javasolnak. És akkor mutattak egyet, ami mindenben megfelelt az elvárásaimnak, és a Nissan-hoz készülő fejnek a csatlakozói is teljesen jók voltak nekem, ebben is a forgalmazó segítségével jártunk utána. Na, ezt nevezem én terméktámogatásnak. Igaz, hogy így nem töltötte ki teljesen a gyári fejegység után maradó lyukat az új fej, vagyis vennem kellett volna egy beépítő keretet ehhez, de még így is bőven jobban jártam, mintha az autóhoz készült fejet raktam volna bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 5 Slim Digital + Vertical Stand Garancia: 1,5 év
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest