Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
nemokapi #6259 üzenetére
Szerintem a kettő fotót összehasonlítva szembetűnő, hogy melyik érintkező hiányzik a harmadik fotón látható csatlakozóból.
Amit én látok, azok a data in/out és társai, valamint a telefon kihangosító rendszer.
Ezek csak tippek, azt kellene tudni, hogy a fejegységnek van-e egyáltalán kapcsoló jel (+12V) kimenete? -
nemokapi
lelkes újonc
Sziasztok. Van olyan problémám a most vásárolt Junsun fejegységre cseréltem le a gyárit (2010-es Octavia 2 rs sound system gyári hangrenszer erősítővel) mindent jelez parkradar, kormány vezérlés müködik, csak hang nincs. Valakinek valami ötlete hogy a gyári erősítőt hogy lehet életre kelteteni, ha vissza rakom a gyárit ( RNS 310 ) szól rendesen. Ötleteket előre is kÖszönöm.
-
Elthan
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Tegnap este a Hizpo-ra böktem 4/64 Gb. Meglátom milyen lesz.
-
Lalaa
újonc
Sziasztok! Van egy olyan problémám a fejegységemmel, hogy nem akar betőlteni. Csak kőrbe forog az a zöld android bábú jele. Aztán van hogy 10-ből egyszer elindul.3 éves a készülék, tökéletesen működőtt eddig.
-
gduck
addikt
Szerintem Junsun szoftvere szebb, stabilabb. Bár ízlés kérdése
AliExpress Junsun France Store- ból pár nap alatt itt van. Ha elfér a nagyobb kijelző is, akkor esetleg érdemesebb már X7-et venni V1 helyett.
Érdemes AliExpressen végigolvasni a hozzászólásokat!
Ja és fontos, ezek Android 10-es fejegységek, ne tévesszen meg, ha más van írva, mindegyik eladó hazudik!
-
Elthan
csendes tag
Köszi, pont itt néztem. Junsun és a Hizpo között vacilálok. De a hizpo-t leszólták ezen a fórumon vagy 4 éve valami MCU hiba miatt. Azóta jobbak lettek? ,
-
ToMy_
tag
Hyundai i30 androidos fejegységek
Szerintem ezt az MCU dolgot nem kell túlgondolni, ha pontosan definiálni tudod az autó típusát, akkor az alapján tudsz találni belevalót. A normálisabb eladók Aliexpress-en eléggé segítőkészek, csak sok türelem kell hozzájuk
Európai raktárast nézzél mindenképpen, mert Kínából mire ideér az ÁFÁ-val meg a vámmal, úgy már elég húzós lesz az ára. -
xigris
őstag
Sziasztok adott egy 2018-as kia ceed jd 1.4mpi. Ebben gyárilag tolatókamera külső mikrofon gps kormányvezérlés külső usb található.
ezt szeretném egy nagyobb kijelzőre cserélni ha lehet plug and play megoldással.
Van valami opció rá?
Valami ilyesmire gondoltam: [link] -
Elthan
csendes tag
Sziasztok! hyundai i30 2011 gyártású kocsimban, tönkrement a gyári rádió. olvastam az androidos fejegységekről kb. 1 hete. Itt 2 napja. 2 din-es 9" kell hozzá. A leírtak alapján rájöttem, hogy a 4 Gb/64 Gb-nál alább ne menjek. Viszont ez az MCU-t nem értem. Sehol nincs kírva az eladók leírásánál az MCU adatai. Banggood-ot Aliexpress-t néztem. Milyet javasoltok, hogy aztán ne szívjak. Fiam is akar venni a Mazdájába, de rám vár, ha az enyém beválik, akkor vesz Ő is.
-
fenyőke
csendes tag
Meglett a kód : 345543
-
fenyőke
csendes tag
Üdv ismét! A fejlesztői beállítások aktiválásához is kér kódot a készülék. Nem találok erről semmit, mi lehet ez a kód? Találkozott már valaki ilyennel?
-
fenyőke
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem az Aliról egy fejegységet a régi 1Gb -os helyett. Ez már elég jónak tűnik, a sebessége és hangja is rendben van. A rádiója kicsit gyenge a gyári antennával, de rendeltem hozzá egy antenna erősítőt. A gondom viszont az vele, hogy nem találom a hang beállítását a navigációnak. Minden sokkal hangosabb mint a waze és a régi rábión könnyen lehett állítani ezt a hangerőt de itt nem találom a menüben. Android 12 van rajta.
Köszönöm a segítséget!! (Ez valami Ruancheng típus.)
-
-
Micsurin
nagyúr
Átakartuk rakni azt a 7 colos 1/16-os kis csodát (iMars7 klón) apum autójába, de mivel nem ment a rádió (crashelt
) ezért adtunk neki egy factory resetet.
Na azóta viszont se android auto se carplay és AutoKit-5587 helyett CarBT-ként ismeri fel az Iphone13Mini és a Motorola is.
Van tipp mi törlődhetett az agyából?
-
mikey9104
újonc
Nem okozhatja nekem ezt a problémát az hogy korábban az MCU verzió is frissítve lett? ( Ezért nincs kacsolat az autó és a fejegység között?)
-
gduck
addikt
válasz
mikey9104 #6241 üzenetére
Nem igazán vágom én ezt. V1 Plus-nál nálam frissítés menüből nincs, csak USB-s image frissítés van. Ezek szerint nálad máshogy működik.
Azt írtad canbus frissítést is csináltál. Az magát a canbus boxot frissíti? A legutolsó helyreállító frissítésed a V1 Pro-t rakta rendbe. Lehet a canbus frissített szoftverével van bibi... De ez csak találgatás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Formula-1
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest