- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Az enyém úgyis nagyobb.
-
Fejvadi
nagyúr
Hogy érted?
A külső oldalán vagy belül a szivacsnál?
Az nem véletlen, ez a jó benne.
El sem tudnám viselni ha légmentesen lezárná a fülem.
Befülled és még rossz érzés is, károsít is.
Ez direkt ilyen Dj fejhallgató, meglehet rendesen küldeni és mégsem robban szét az ember feje. -
Fejvadi
nagyúr
válasz no more #4109 üzenetére
Én 9 éve vettem a Sennheiser HD 435-t és a mai napig rettenetesen jól szól. Állandóan használom, sokszor leesik az asztalról, de eddig csak a kábelt kellett kicserélnem, mert az eltört a sok hajlítgatástól. Szerencsére cserélhető.
Igaz te fülhallgatót keresel, én meg fejhallgatót írok, csak annyi, hogy jó minőség.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Just_Reboot #4015 üzenetére
Finnyásak vagytok.
-
-
Fejvadi
nagyúr
csakamája
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #3948 üzenetére
Előtte semmit, mert a Nokia fórumba jártam
Ide csak regisztrálva voltam. Aztán amikor megvettem az Mi3-t kellett keresnem egy olyan helyet ahol értenek is hozzá, mert ott aztán senki. Elolvastam mindent itt az Mi3-ról és aztán másfél hónap alatt feltettem és válaszoltam 1700 kérdésre. Utána jött a lazítás az iPhone fórumokban. De sajnos nem tettem ott új barátokra szert, pedig küzdöttem érte nagyon, de nem olyan könnyű béltényésztettnek lenni. -
Fejvadi
nagyúr
válasz Orionhilles #3880 üzenetére
Xiaomi-n, nagyon jó a MIUI v6, de más telefonon nem tudom mennyire jó.
-
Fejvadi
nagyúr
Törölve, nem ide akartam. [ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz no more #3754 üzenetére
Én már szólni sem merek, mert ha meglátják a nevem, már szirénázva szaladnak Moderátorért, pedig sosem használok olyan szavakat.
Mesélnek ezek a Rolexről, pedig ha tudnák mennyire gyenge a komoly órák terén. Csak röhögők rajtuk, mert én óragyűjtő vagyok, de nálam az csak egy egyszerű, drágább sportóra. Pont olyan parasztvakító mint az iPhone, drága látszatot kelt, közben egy nudli. -
Fejvadi
nagyúr
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Balathruin #3489 üzenetére
El is fér benne vagy másik hátlap is kell?
-
Fejvadi
nagyúr
Akkor meg főleg belefér.
Nekem is SIII T-Mobile(#3482) Weeman1
Az is lehet kártyafüggetlent vennék, mert az is megvan 100-ból és nincs az az idétlen animáció meg ricsaj bekapcsoláskor.
Akciós ajánlatok
Teljes ár:137 040 Ft0 Ft + 24×3970 Ft/hó
Teljes ár: 95 280 Ft
Itt nem kell 2 év hűség sem csak megmarad a mostani előfizetésem, de én váltani is akarok, akkor kicsit még olcsóbb is lesz.(#3483) ДарСтав
Ez nagyon beteg -
Fejvadi
nagyúr
Pont lejár a 2 év hűségem.
(#3475) ДарСтав
Az milyen?
Ez az egy nem tetszik benne, hogy kicsi az aksi, e legalább cserélhető.(#3477) Tomi_Ohl
Tomikám! Azt még nem döntöttem el, hogy az Mi3-t eladnám e.
A Galaxy SIII-t nagyon szerettem, meg is volt másfél évig és egyszer sem volt vele gond.
Soha semmi probléma, mindig tette amit kell. Azért ez az Alpha teljesen más és úgy néztem jóval erősebb mint az Mi3, bár ez a része nem is izgat. A TouchWiz sem zavar, mert legelsőre úgy is az Apex megy fel, addig nem is csinálok semmit. Egyedül csak a MIUI-t nem cseréltem le Apexre, minden mást azonnal. Azon is gondolkodom, hogy kellene egy SIII megint és arra a MIUI.Még semmi nincs eldöntve.
-
Fejvadi
nagyúr
Én egy Galaxy Alpha-n töröm az agyam. Nem volt még a kezemben, de tetszik.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Just_Reboot #3453 üzenetére
Megrázó élmény lehet.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Just_Reboot #3450 üzenetére
Mit tesztel?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Just_Reboot #3433 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz no more #3406 üzenetére
Nézd meg a Steven Jobs önéletrajz filmjét. Mindenre választ kapsz. Az egy igazi pszichopata, minden emberi érzelmektől mentes barom volt. Úgy kezdi, hogy még a sulit sem tudja befejezni és a tanárnak is csak beint. Aztán pár drogos barátjával a mezőn füveznek csak, de dolgozni nuku. Következő amikor elvállal egy alaplapkészítés munkát amiről lövése sincs, mert a legjobb barátja egy fejlesztő és ő találta ki a forradalmi újítást, neki azt hazudja, hogy 700$-t kapnak amit majd elfeleznek, közben 5000$ kap. Gerinctelen átverés a legjobb baráttal szemben. Hívja a többi barátot is segíteni, mert nagyobb tételt rendeltek, de azokkal se tud mást csak üvölteni, meg hajtani őket, de ő semmit nem dolgozik, ő csak az agy. Van egy csaja aki teherbe esik tőle és amikor ezt közli a csaj valószínűség számítás alapján kiszámolja, hogy akár 10 000 ember is lehet a gyerek apja, mert ő nem az és kivágja a csajt, de még a lakásból is. Közli, hogy nem érdekli a gyerek és neki erre nincs ideje. A többit nem írom nézd meg, érdemes. Így lesz egy drogos senkiből, fejlesztők és zsenik által, egy elismert szaktekintély az USA-ban.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Penguin95 #3391 üzenetére
Én sajnos tudom, hogy nem viccel. Amit az elmúlt hónapokban művelt a fórumokban az kimeríti az ámokfutás fogalmát. Én már arra se reagálok ha hozzám szól, mert nem lehet utána levakarni és jön bizonygatni, isteníteni az Apple-t priviben és ha nem úgy válaszosz ami neki tetszik akkor jön a mocskolódás.
-
Fejvadi
nagyúr
Ettől tuti befonjátok a szemöldökötöket. [link]
Ahol már teljes a fejben a káosz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest