Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz mSchumi87 #67406 üzenetére

A Chrome szerintem rosszabb, mint az Explorer.
    Kipróbáltam, kapott többször esélyt, de nálam úgy elhasalt, hogy soha többé. PC-n is Droidon is.
    Kezdve azzal a mocskos üzletpolitikai húzással, hogy a Google szándékosan akadályozza a többi böngészőn néhány alap dolog betöltését, pl. youtube. Továbbá a rengeteg reklám, amit alig lehet benne tiltani.
    Az Android robbanásszerű terjedésével sikerült gyakorlatilag egyeduralkodóvá válnia, mert minden droidos eszközön az van alapesetben.
    Volt még egy példa, még régebbről, pl. a google drive-ra sem tudtam Firefox alól sima drag&drop húzni be fájlokat. Most már lehet, de évekig(!) csak a Chrome alól ment.
    Maradok a Firefox-nál, ami a Quantum óta tényleg sokkal jobb lett. A Májkroszoft Edge böngészője meg mostantól szintén Chrome lesz, ugyanis Cromium alapokra épül a frissítés után.
    Az Opera sem rossz, de hiányzott az eszköztáras böngészés. Nekem ott van minden kigyűjtve, amit rendszeresen használok.
    Egyébként megszokás is, de valahogy a Firefox logikusabb, a kiegészítőkkel meg oly mértékig lehet testre szabni, ahogy egyik böngészőt sem. Pl. a már emlegetett reklám blokkolók használhatósága. A FB-hez külön adblock modulja van, így ott sem jön szembe oldalt semmi baromság.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés