- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mSchumi87
üzenetére
A Chrome szerintem rosszabb, mint az Explorer.
Kipróbáltam, kapott többször esélyt, de nálam úgy elhasalt, hogy soha többé. PC-n is Droidon is.
Kezdve azzal a mocskos üzletpolitikai húzással, hogy a Google szándékosan akadályozza a többi böngészőn néhány alap dolog betöltését, pl. youtube. Továbbá a rengeteg reklám, amit alig lehet benne tiltani.
Az Android robbanásszerű terjedésével sikerült gyakorlatilag egyeduralkodóvá válnia, mert minden droidos eszközön az van alapesetben.
Volt még egy példa, még régebbről, pl. a google drive-ra sem tudtam Firefox alól sima drag&drop húzni be fájlokat. Most már lehet, de évekig(!) csak a Chrome alól ment.
Maradok a Firefox-nál, ami a Quantum óta tényleg sokkal jobb lett. A Májkroszoft Edge böngészője meg mostantól szintén Chrome lesz, ugyanis Cromium alapokra épül a frissítés után.
Az Opera sem rossz, de hiányzott az eszköztáras böngészés. Nekem ott van minden kigyűjtve, amit rendszeresen használok.
Egyébként megszokás is, de valahogy a Firefox logikusabb, a kiegészítőkkel meg oly mértékig lehet testre szabni, ahogy egyik böngészőt sem. Pl. a már emlegetett reklám blokkolók használhatósága. A FB-hez külön adblock modulja van, így ott sem jön szembe oldalt semmi baromság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest