Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
kengyel
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #25658 üzenetére
Ha egyáltalán lesz szolgáltatóknál ...
(#25662) kengyel
Már a HTC 10 is kérdéses volt aztán fél év után valahogy mégis elkezdték forgalmazni, majd kiderül hogy mennyire fogynak, de ha nem termel profitot akkor a HTC 11 -t biztosan nem fogják forgalmazni ... de majd kiderül
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
Arena plaza MMben rengeteg telo volt kirakva: H8, P9 es P9+, Mate 8 es Mate 9, V10 arany-feher, Xiaomi Redmi 3s, Xiaomi Redmi Note 3 pro, G4 stb. Mindegyiket megnyomkodtam, egyik se volt zarolva (kivetelesen)
H8, P9, M9 kamerai rendben vannak, full tiszta mindegyik. M9 nagyon bejon, V10 feherben ugyszinten. H8 megint.
Masodlagoskent pedig a RN3pro lesz a G4 helyett..
Telomanias vagyok? Aaa nemXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #25666 üzenetére
Ha ennyire szereted a telefonokat, megvehetnéd tőlem az X10 minimet, tudtommal per pillanat van is rá pénzed...
Irányár: 45ezer forint ÁFA nélkülXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #25668 üzenetére
Az mar ezer eves nyuzuge.
Anyam ferjenek az volt, semmire nemvolt jo
De koszonom a remek ajanlatotXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #25669 üzenetére
Arra a mai napig egész jó, hogy a Mobilarena fórumon idegesítsem a népet...
Najó, 40 bruttó. 35. Najó, legyen 30, gyári töltővel.
Lécci lécciXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Blackmirror
őstag
válasz Dr. 444Hertz #25670 üzenetére
Nekem is volt, 8-10 ezerért adtam el.
Bitang erős egy gép voltiPhone X@R, iPad Pro
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #25671 üzenetére
Nekem az mar tul pottom volt. Akkor vettem az elso androidos telomat, a SE Live with Walkman-t
Hiba volt. Csorim mennyit vagodott a falnak meg foldnek izombol.. A fal horpadt be, a telonak semmi baja nem volt
Mai napig mukodik, youtube bitang jol szol rajta.
Ot valtotta a hires Sony Xperia SP[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Blackmirror
őstag
[link]
Juh, már nem is a kék telefon a legszebbiPhone X@R, iPad Pro
-
no more
veterán
Xperia XZ Nougat vs S7 Edge Nougat! Elég durva az S7 multitaskingja!!!!!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
leslien
nagyúr
na vettem egy Samsung soudbar t... meg egy Huawei MediaPad m2 8... az utóbbit viszem vissza mert használhatatlan ugyanis akad rajta a játék.. gyerekeknek vettem karácsonyra.. melyiket érdemes venni ami nem dadog? vkinek tapasztalat tablet ügyileg? már látom előre h
ezt veszem meg...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
tybsen
addikt
válasz Blackmirror #25674 üzenetére
Nekem ez a zöld jön be nagyon
-
Arcképgyáros
válasz Quqesz #25678 üzenetére
A Honor 8 409Euró.
Sajnos ez a készülék itthon se kerül többe...Szerk: miket írok itten... Még jó, hogy nem kerül többe
Szóval a Naynàl sem olcsóbb.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #25682 üzenetére
Itthon 110k aron van atlagban. Ma sikerult megnyomkodnom ismet, ezuttal egy nem blokkolt peldanyt. Szuper telo, es a kameraja is faxa.
Ugyanez ervenyes a P9 tesokra es a Mate 9-re is. Hat az a telefon... 😍Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #25685 üzenetére
Mind2 arany szinben van csak. A szin nem tetszett. Rendszerben mind2 toppon, a RN3p kamerajat probaltam, rendben van az nagyon is. 100% hogy az lesz masodlagosnak, szin meg kerdeses. Feher/szuke szinbe kellene, de eustocknal fekete/szurke van csak (persze ha lesz keszleten).
RN3p-nek vilagit a kapacitiv gombjai a R3s-nek nem.
Amugy gondoljodtam G4enbis mintbmasodlago, na meg kitolteniba lyukat is.
G3-G5- jovore G6..+ feher V10, G4 feher hatlappal, Honor 8, P9 tesok stb. HTC10 viszont nincs
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz leslien #25681 üzenetére
Doki
A H8 409€ kb 128e, míg itthon a 139e a médiában, mert ahoz viszonyítsd ne a webshopokhoz...... Devtény nem mindég és nem minden olcsóbb, de érdemes figyelni. Az egyik asus tab is onnan van, és mikor bevittem hibával semmit sem akadékoskodtak, ment szervízbe, aztán alaplapot cseréltek. Korrektek, ahigy Kashya is írta.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Arcképgyáros
válasz Quqesz #25688 üzenetére
Hm. Kár, hogy kb. 10 évente egyszer lépek át az északi határon, mert talán tényleg jól hangzik az, hogy korrekt szolgáltatást nyújtanak.
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #25689 üzenetére
Ha hiba van, akkor nem te rohangálsz a márkaszervízbe, hanem csak beviszed a boltba és ők küldik. Mivel nem sufni bolt nem szaroznak a garival. És vannak jó akcióik, pl mikor apósnak vettünk egy catepillar telót azon röhögtem, hogy itthon legolcsóbban 20e volt az ára, kint meg 15e.....
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #25691 üzenetére
ezt figyeld!!!! Nézd meg mennyi a mediában!
-
Arcképgyáros
-
Kasya
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #25693 üzenetére
Elorendelesi araik is jobbak szoktak lenni sokszor. Anno egy G3-at elorendelesben olcsobban hoztam haza, mint itthon a sufni boltbol.
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #25693 üzenetére
Van bolt Komarno-ban, kb 10 perc a határtól, csak el kell indulni Bratislava felé. A határ meg pesttől kb 50 perc. Ja és foglalhatsz, meg ha nincs az üzletben áthozzák másikból ha ott van. Kb mindenki beszél magyarul a boltban......nézz körbe érdemes. Van újságjuk is és ott 1 hónapig van akció+időnként extra akció(volt BF is)
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Csak egy kérdés:
ha egy nyereményjátékon nyerek mondjuk egy telefont, és ha azt eladom pénzért, az mennyire törvényellenes?
Sose csináltam még ilyet, de vonz az ötlet, ezért kérdem.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Dr. 444Hertz #25698 üzenetére
Torvenyellenes? megnyerted, onnantol a tied azt csinalsz vele amit akarsz.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.