- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Na ha ezek után nem érti valaki, hogy miért szidom a szifont, akkor feladom.
Ülök a buszon, velem átlósan egy szifon 5S-t használó nőlény. Egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy nem kedvenc énekesem simogató, kellemes hangját hallom, hanem egy olyan igazi telitorkos (nem, nem mély) "b.szd meg a k.rva édes any.d" felkiáltást. Felnézek, és mit látok? A szifon lefagyva. Majd újraindítás után nem érzékelte a fülest, végül már a SIM kártya holléte is titok volt a telefon számára. Nőlényünk nekiállt SIM tűt keresni, de nem volt. Egy kedves nénike felajánlott valami fémdarabot, amivel úgy 20 perc alatt kipiszkálta a nő. Végül visszatette, miután belefujt a foglalatba. A jelek szerint ez nem segített, mivel alanyunk ekkor földhöz vágta, így gyönyörűen betört a kijelző. Mire idáig eljutott, én már majdnem belehaltam a röhögésbe.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Just_Reboot #1096 üzenetére
Csak poén akart lenni...
Kinek mire van igénye. Számora pl ezek használhatatlanok. -
w333
félisten
válasz
Just_Reboot #1096 üzenetére
Egyik sem sz*r csak mind kicsit más, ennyi erővel akkor a szar a Nexus és Android is, szóval inkább itt az a kérdés hogy kinek mire van igénye
-
Just_Reboot
addikt
válasz
randras_83 #1093 üzenetére
Szar a ipone. Nem? De!
Szar a touchwiz. Nem? De!
Szar a csempe. Nem? De!
Szar a samsung. Nem? De! -
no more
veterán
válasz
Just_Reboot #1092 üzenetére
De tényleg volt itt mindenről téma... Tegnap a SwiftKey pl. Ezért OFF topik, van itt minden. Miért kell ennyire a szívére venni? CJ kollégánk sem veszi a szívére a szaracsempét. Bár a szaraziphone már tényleg a topik szállóigéje lett (há, és én kezdtem el! *feszít*).
(#1094) w333: Én kíváncsi leszek rá, képekről tetszetős, hogy már egy PC-s oprendszerben is flat az UI. Bár talán már a nyolcasban is olyan, csak az annyira nem érdekel, mert nincs start menü (tudom, hogy lehet felrakni, de naaa, az nem az igazi).
(#1096) Justreboot: *telitorokból röhögő, földet püfölő, fetrengő smiley*
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #1093 üzenetére
Mindig az a szar ami nincs, ha iPhone -m lenne akkor a Droid lenne szar !
Szerk.
Inkább más téma ... Win 8.1 kellemes csalódás, valaki a W10 próbálta már ?
-
randras_83
addikt
válasz
Just_Reboot #1092 üzenetére
Mert abból flame lesz
amúgy ja picit sok a szaraminden hsz. Nekem8 -
no more
veterán
válasz
Penguin95 #1089 üzenetére
+1
Nem értem, miből lett ekkora probléma. Android felhasználók "OFF topikja", a topik neve... OFF topik, tehát itt mindenről szó van. Volt szó ROM-okról, szaraziphone-ról, csajozásról, arról is, ahogy engem meg akartak ölni...
És igen... egymás heccelése is vele jár. Ha valakinek ez nem begyere, akkor biztos talál más "értelmes" off topikot.
Megelőztelek, én 20-at írtam!
(#1091) w333: SZARAZANDROIDISMEGMINDENIS!
-
Penguin95
senior tag
Ha ennyire problémád van azzal, hogy van egy hashtag-szerű jelmondata néhányunknak, és szeretjük egymást poénból heccelni, akkor megkérlek, hogy ignoráld az írásainkat. Kifestőzést meg nem nagyon vélek felfedezni. Hogy számszerűsítsek, én írtam a legtöbb emoticon-t egy hozzászólásba, szám szerint hatot. Ellenben 3-4 embernek válaszoltam abban az egy kommentben. Hogy a kollégák megajándékoztak Téged az imént, azt nem veszem bele. A színvonal meg nem attól fog emelkedni, hogy el akarjuk küldeni az embereket máshová, hanem attól, hogy értelmes dolgot ír/kérdez valaki. És hát meg ne haragudj, de ez az írásod semmivel sem több mint bármelyikünk "#SZARAZIPHONE" tartalmú kommentje.
Ha szeretnéd emelni a színvonalat, dobj be egy témát. Figyeld meg, amíg azzal foglalkozunk, drasztikusan kevesebb "értelmetlen" dolgot fogunk írni.
-
tybsen
addikt
válasz
Penguin95 #1080 üzenetére
Ha ekkora az igény erre, akkor szerintem csináljatok hárman-négyen egy külön topikot, ahol ugyanazokat a frázisokat ismételitek napi 24 órában, persze szigorúan mindent egybeírva, vigyorgó fejecskékkel tarkítva. Biztosan nagyon vicces és megunhatatlan lesz ott is, cserébe itt emelkedik a színvonal.
-
batai15
félisten
válasz
Just_Reboot #1076 üzenetére
Kuplugozas.
Ok nyomjátok a dumát szarazifone! -
batai15
félisten
Nem unjátok még?
Amúgy nektek is, éppen kocsit csináljuk. -
no more
veterán
válasz
Just_Reboot #1073 üzenetére
Jó reggelt neked is!
#DEMÉGMILYENSZARAZIPHONE!
-
Just_Reboot
addikt
Reggelt!
#SZARAZIPHONE! -
Tomi_Ohl
veterán
Szerintem ha huzamosabb ideig használod ugyanúgy dobálja fel a lehetőségeket.
Így van, így használok Xperia billentyűzetet.
Nekem személy szerint a SwiftKey nem annyira jött be, pedig nem tűnt nagyon lassúnak.
Eddig sokaktól azt hallottam, hogy a Swype tudja legjobban a magyar ragozást.Justreboot LG UI (90%-ra biztos vagyok benne, hogy így olvastam egy tesztben).
Szerk: igen. Régen Optimus UI volt, de az Optimus nevet már ugye elhagyták, úgyhogy már csak LG UI. -
Just_Reboot
addikt
Nem tudja valaki hogy az LG UI nak mi a hivatalos neve?
-
Lacy6
senior tag
válasz
no more #1060 üzenetére
Nekem meg a swiftkey nem jött be. Amúgy nagyon jól megvagyok a Swype-el és nagyon jól felismeri a szavakat diktálással. Ebben a legjobb több mint valószínű. Elég sok téma van benne és gyors nekem semmit nem lassult be. Szerintem ha huzamosabb ideig használod ugyanúgy dobálja fel a lehetőségeket.
-
-
no more
veterán
válasz
batai15 #1054 üzenetére
+(#1053) mukisrác:
Nektek is lassan jön elő néha? Amióta ingyenes lett szörnyen lassú ... Lagolt is, meg akadozott, legalább ezt patchelték nagyjából, de olyan néha, mintha nem maradna memóriában. Megnyitom a böngészőt pl. megérintem a google sávot és jó 1,5 másodperc, mire előjön a billentyűzet. De ez jellemző bármely appra. A gyárinál természetesen ilyen nem fordul elő. Nagyon-nagyon imádom a SwiftKey-t, évek óta használom, már annyira ismer, hogy sokszor egész mondatokat ajánl fel... De nagyon zavarnek ezek a hülyeségei. Nem szeretném lecserélni. :/ Csak tudni szeretném, hogy a HTC-t "tisztelik" meg ennyire a fejlesztők, vagy másnak is szörnyű?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Just_Reboot #1048 üzenetére
Ja igen, emlékszem
-
no more
veterán
Használ itt valaki SwiftKey-t?
-
no more
veterán
válasz
Just_Reboot #1048 üzenetére
De a TW, mint rövidítés utalhat a Time Warp-ra is! Mert lefagy (megáll az idő), amikor használod, meg belassul!
-
no more
veterán
válasz
Just_Reboot #1046 üzenetére
Nagy szemétség lenne összegyűjteni ezeket a gúnyneveket? Az hát!
Szarszung, Samesung, Touchfreeze, most már Touchvicc is van! Lagwiz. Valaki még tud ilyet? Pocketnow Facebook-ján szoktam szakadni a kommenteken! Ilyen, hogy "crApple"
(#1045) Tomi_Ohl: Nem rossz még mindig az M7, az biztos. Mostani játékokhoz már nyilván nulla a teljesítménye, de játszani amúgy sem szoktam, csak Temple Run2 néha, amikor már tényleg megöl az unalom.
Kíváncsi vagyok Lollival milyen lesz majd.
-
no more
veterán
válasz
Tomi_Ohl #1043 üzenetére
Szörnyű a Touchfreeze memóriakezelése! Ezt kijavítaná a Samsung, akkor simán az élbolyban lenne a teljesítményük. Itt az élő bizonyíték! Bár érdekes, hogy 3 giga RAM-mal sem tud szinte semmit a memóriában tartani a Note4... Még nálam sincs soha újratöltés, pedig csak 2 giga RAM-om van. Megnyitom az 1 hete használt böngészőt, ugyanúgy ott figyelnek a nyitott oldalak, még a görgetés is ugyanúgy van, ahogy hagytam.
Summa Summarum: Ha igaz a pletyka, miszerint kiganézzák a Touchwizból a sok sz*rt, tényleg brutális lesz az S6.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
no more #1042 üzenetére
Hogy lemarad az elején a Nexus! A végén viszont szépen behozza! A Note 4-től szép ez a teljesítmény, bár ő fordítottan arányos a Nexus-ra: míg a Nexus az elején lemaradt, aztán begyorsult (gondolom a multitaszking miatt), a Note 4 az elején gyors volt, de a végén belassult! Az iPhone viszonylag stabil sebességet hozott, de ez sajnos ma már nem elég az Androidok ellen!
ДарСтав jah, a gyakorikerdesek.hu mindig meghozza a hangulatot
-
no more
veterán
-
Just_Reboot
addikt
válasz
randras_83 #1038 üzenetére
#CSAKAPÁLINKA!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
randras_83 #1038 üzenetére
Androweed.
-
randras_83
addikt
Te jó ég... Mit szívtok korán reggel?
-
Penguin95
senior tag
Tomi_Ohl: Hiszek Neked is, csak azért kötözködök, hogy hű maradjak a topik eddigi tartalmához.
Mert amúgy nekem is tetszene a MIUI, csak sajnos ahhoz Xiaomi telefon kéne.
Weeman1: Nekem is tetszik, pláne hogy nem csak egy 0 tudású agyondizájnolt selejt, hanem tud is rengeteg dolgot. Én is tervezek majd Xiaomi-ra váltani egyszer, mert tényleg nagyon jó a hardver és a szoftver egyaránt.
randras_83: A portolt CM legalább hagy egy kis memóriát másra is.
Amúgy tudom, de sajnos az Xperia nem kap eredetit.
no more: Köszönöm, igyekeztem gonosznak lenni.
Az 1033-as kommentet pedig elírtad, így javítanám:
CSAKAZANDROID
SZARAZIPHONE
SZARATOUCHFREEZE
SZARACSEMPE
SZARASENSE -
no more
veterán
CSAKAZANDROID
SZARAZIPHONE
SZARATOUCHFREEZE
SZARACSEMPE
CSAKASENSE -
batai15
félisten
válasz
randras_83 #1031 üzenetére
Az akku meritest nem értem miui alatt. Portolton legalábbis. Most cm12 a király!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Penguin95 #1027 üzenetére
Én úgy szoktam mondani, hogy a MIUI az iOS tökéletesített változata. Egyik fórumtárs próbált egy Mi3-at, és neki is nagyon tetszett (hátha az ő véleményét jobban értékeled, hátha ő kevésbé elfogult).
Még mini pron én is próbáltam egy portot, de az no komment volt, olyan lassú ROMmal se azelőtt, se azóta nem találkoztam. -
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #1020 üzenetére
Ennek egyértelmű oka van. A MIUI ájóesz koppintás, és mint tudjuk: SZARAZÁJFÓN!
Amúgy nekem eddig csak portolt verziókhoz volt szerencsém, de bár ne lett volna. Hogy Xiaomi telefonon milyen lehet, azt viszont nem tudom. Minden esetre lehet következőnek Xiaomi-t veszek, ha nem lesz normális Nexus.
-
no more
veterán
válasz
Balathruin #1024 üzenetére
Ezek a gyári Sense animációk... Még nem láttál HTC-t?
Tök mindegy amúgy, ha a Note-on kikapcsolod, akkor fekete képernyőt mutat 1 másodpercig...
-
no more
veterán
válasz
Balathruin #1022 üzenetére
Mármint, hogy érted?
Milyen animáció sebességgel?
-
no more
veterán
Note4 vs M8. Azért ez mi kemény?!
#CSAKAHTC
-
-
Penguin95
senior tag
Ha adsz rá pénzt...
Én már nem kísérletezek vele inkább. Túlzottan elvitték pénzéhes irányba. Arról nem is beszélve, hogy nem egyszer láttam csalni az NPC-ket.
(#1007) Tomi_Ohl: És akkor az Mi3-ban még Snapdragon 800 van. Ha azzal akad (mondjuk a MIUI csodákra képes
), akkor egész jó ahhoz képest az APQ8064.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1015 üzenetére
#CSAKAZANDROIDMEGACM
-
Just_Reboot
addikt
#SZARATIZEN!
-
Tomi_Ohl
veterán
Az az IAP hack pontosan milyen? Nem kell fizetni az appon belüli vásárlásokért?
(#1002) ДарСтав sajnos egyet kell értsek. Anno 2013 februárban feltettem Xperia mini próra, ment is szépen smoothul, még RAMzabaló Z-s ROMmal is. Aztán jött egy frissítés, ami után már mindig kidobott.
Talán két hónapja feltettem a Mi3-ra is, a legújabb verziót. Hát nem volt teljesen smooth, meg-megröccent, pedig bekapcsoltam a maximális teljesítmény módot. Játszható volt, de egy csúcstelefonnál a legkisebb akadás is tud zavarni. És amint hallom, nem egyedi probléma. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Just_Reboot #1004 üzenetére
Én a P-nél olyat láttam hogy fel lett rakva egy rom, teljesen jó volt, gyors, szép meg minden, majd rebootnál a legelső Sony logónál nem jutott tovább, na ilyenkor jó a zárt BL, mert töltést vesz, meg van flashmód aminél PC Companion visszahozza az életbe a telefont
-
Just_Reboot
addikt
F@szom ebbe a CM 12 nightlyba,harmadszor rakom fel dirty flashel de úgy látszik most összeakadt valami 1000Mhz alatt nem ment a proci. Érik a full wipe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD