Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Van az az AdFree nevű program, ami -tán- eltűnteti a felugró reklámokat az appokból.
Kérhetek egy rövid leírást hogy ezt hogyan is tudom ezt használni?
Azért mert nekem egy istenért nem akar működni, folyamatosan ugrálnak fel a reklámokGondolom nem tudom a programot beállítani és őszintén nem is értem mit kell csinálni amikor elindítom
-
DeathAdder
veterán
Letöltöttem, rámásoltam, root explorerrel töröltem a .zip kiterjesztést, beakartam másolni R/O-ban ahogyan kell , erre ez jött ki
Pedig megkapja a root jogokat, de úgy látszik mégsem akar működni
-
DeathAdder
veterán
Annyi, hogy mnt/emmc/hosts , ha a microSD kártyán van.
Viszont így sem sikerült a másolás
Pedig a módszer jónak tűnik, mert ugyanezzel a paranccsal (cp /mnt/emmc/hosts más helyre is másoltam, pl ide, mnt/sdcard és sikeres volt)
Szóval megint vagy valamit rosszul csinálok, vagy a cm a hibás
(#1542) Necc - Ez a busybox is érdekesen viselkedik, amit marketból töltöttem le.
Ez a processing folyamat már vagy 10 perce megy és folyamatosan ugrál ki a "BBox has been danied Superuser premissions" szöveg, akkor is amikor kilépek az appbólnggabi - Ha jó lesz ha, nem én maradok ennél a romnál, max lenyelek néhány reklámot, de egy lagmentes romom lesz, amivel ezen kívül semmi "problémám" nincs.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Beírtam, ahogy mondtad [link]
Mi lenne ha kitörölném az etc mappából a hosts-t és utána másolnám bele? Olyat nem lehet?
(#1546) Necc - áá lehet akkor véletlen az engedélyez helyett az elutasít-ra mentem Ilyen sem volt még (sry)
Rékérdezre volt állítva, de most beállítottam, hogy minden esetben fogadja el.Így mostmár jó a program, hol kell kiadni a parancsokat?
-
DeathAdder
veterán
Terminálba megint beírtam a parancssort, ezúttal YES-t írtam be, az sem volt hatásos..
Kitöröltem s így már be tudtam másolni, látszik az idő és dátum is.
Elindítottam egy játékot, ahol mindig felugrik a reklám.
Hát én lemegyek hídba, valami tényleg nem oké nálam
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
AdFree-vel ott a reklám
Mindjárt kipróbálom az adblock, ad-away-t is!
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Note topikban nem nagyon kaptam választ, ezért bátorkodom ide is feltenni a kérdést.
Android-billetyűzetet használok, de most telepítettem a Swype betát is, aminek nagyon jó a magyar nyelvű hangfelismerése.
Android-billetyűzetetről írás közben megy a Swypera állítás (space hosszan nyomva), de Swyperól vissza már sehogyan sem.
Ez azért fontos nekem, mert az Android-billetyűzetet kedvelem legjobbanHogyan tudnám megoldani, hogy ezt a két billentyűzetet gyorsan tudjam váltogatni?
Olvastam valahol, hogy ha rámegyek a notibárban a bill. ikonra akkor tudom váltani, de hogyan tudom elérni, hogy ez az ikon ott legyen a noti barban?
Esetleg valami más hozzáférés? -
DeathAdder
veterán
Hali.
Nemtudom telepíteni a következő alkalmazást és egy ilyen üzenet fogad.
CM9 van a telefonon - Note - és olyan problémám van vele, hogy napi szinten elfelejt hangjelzést adni, ha van beérkező hívásom, mail, sms stb..
Azt mondták a poweramp az oka (bár nem értem miért )
Le is töröltem az appot , de ezek után is jelen volt ez a hiba.Most meg az a problémám, hogy nem is tudom újratelepíteni az alkalmazást, mert "nincs elég tárhely"
Mi lehet a probléma?
-
DeathAdder
veterán
Megnézem és egyik mappában sem hagyott maga után semmilyen fájlt sem
Necc - Hogy lehet az ,hogy nincs elég hely? Alig van telepítve pár alkalmazás.
Azóta hogy ezt nem akarta telepíteni már feltettem 3 másik appot minden gond nélkül.
Egyébként volt fent egy kisebb app, amit nem használtam semmire és kitöröltem újraindítottam a telefont és most sikeresen települt a powerAmpEzt most nagyon nem értem
-
DeathAdder
veterán
Virágboltit? Ugyanmár
Egyik haverom használ virágboltit, de mégesem volt neki még ilyen problémájaA csengőhangot behelyeztem a system /media /audio /ringtones mappába az .ogg csengőhangok közé aztán reboot és ott is van a csengőhangok listájában.
Így gondoltad?Eléggé ettem a kefét utóbbi időben ezzel a csengőhang mizériával
Necc - azért köszi a segítséget, értem mostmár, csak ezt a nincs elég tárhely dolgot nem
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #1832 üzenetére
Juhejj, most hívott a haverom és nem csengett a telefon
-
DeathAdder
veterán
Milyen Samsung driver telepíthető Win8-ra? A SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones nem akar települni
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Mit csináljak, hogy ez a gugli fiók ne szinkronizálja le minden szaromat?
Annyira idegesít, hogy tele van a galéria minden g+ os és picasa-s képekkel, hogy az nem igaz. pl újabban már a névjegyfotók is mind ott, sorakoznak a galériában, sokminden más mellett. Kitörölni nem tudomHogyan lehet ezeket eltüntetni?
Amikor létrehozom a fiókot, kérdés nélkül elkezd mindent szinkronizálni, csak utólag tudom kikapcsolni, amikor már a nagyja ott virít a galériában -
DeathAdder
veterán
válasz spanyoll #2818 üzenetére
Igen, de ahhoz létre kell hozni előtte a fiókot.
És amikor már létrehoztam, akkor azonnal leszinkronizál mindent
Később igen kikapcsolhatom, de hiába, amikor már mindent szinkronizált és a képek ott virítanak a galériában.Vagy csak én nem tudom beállítani, hogy jó legyen?
-
DeathAdder
veterán
válasz spanyoll #2820 üzenetére
Hiszed vagy nem kínomban éppen ezen filóztam, és meg is csináltam, de nem enged csatlakozni net nélkül a gugli fiókhoz
Annyit esetleg meg lehet még próbálni, hogy azonnal lemenni netről, ahogy belépek a gugli fiókba, bár elég sufninak tűnik, de valahogy csak túl lehet járni az eszén (ha nincs ésszerű megoldás) -
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #2821 üzenetére
Megoldottam, igen így kellett
-
DeathAdder
veterán
ICS browser+ -t nem lehet valahogy ráeszkábálni JB re?
Annyira hiányzik, hogy elmondani nem tudom.. -
DeathAdder
veterán
Hali.
Mit lehet csinálni egy olyan telóval aminek nincs imei száma?
Konkrétan egy htc one és sgs3-ról volna szó.
Mit csinálnak ezekkel a telókkal, hogy nincs imei számuk, és hogyan hozhatóak helyre?[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Keeperv85 #5187 üzenetére
Illegálisan beírják egy jó s3 imei számát a rossba?
Mi a legális út ilyenkor, ha nincs rajta gari, se efs mappa mentés? Ha alaplapcsere, akkor az mennyibe fájhat az S3 esetében?nggabi - Köszi Kaptam ilyen telókra ajánlatokat imei-k nélkül, ezért fogalmazódott meg bennem a kérdés..
-
DeathAdder
veterán
Miért nem állítja vissza a programokat a titanium backup?
Sok sok éve havi szinten használom a progit, de most egyszerűen fogja magát és az első visszaállítandó appnál megáll és semmit nem csinál, nem folytatja tovább, semmit nem állít vissza
root jogok rendben vannak, teljesen szűz a teló, már újrahúztam a romot is, sőt fel sem csatlakoztam a gugli fiókra sem, hogy még véletlenül sem zavarjon be semmi.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Régebb óta érdekelne mér, hogy létezik-e olyan alkalmazás amivel elérhetetlenné, vagy foglalttá, szóval bármivé tehetem magam csak nem elérhetővé egy bizonyos hívó számnak?
Vagy ezt csak a szolgáltatón keresztül tudom elintézni? -
DeathAdder
veterán
Az SMS Backup & Restore app a hangouts üzeneteket menteni tudja ill. oda visszaállítani azokat, vagy ez csak a régi sms kliensnél működött?
Ha nem akkor mivel tudom menteni és visszaállítani a hangoutsban levő üzeneteket? Vagy a google fiókba tárolja és nem is kell menteni?
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #7935 üzenetére
Nem sok segítséget kaptam eddig a topikban többek között most sem, de jelentem a legfrissebb SMS Backup and Restore appal sikeresen visszaállíthatók hangouts-ba az sms-ek
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #8890 üzenetére
Tehát ennyi?
Lényeg a snapi 805, a 4 giga ram, meg a sok szar fícsör, de ami maga a telefonálás fogalmával kapcsolatos az le van ejtve -
DeathAdder
veterán
Eladtam a telefonom, és csak a jövő hét közepén/végén lesz meg az új.
A kontaktokat gmailen keresztül szinkronizálom mindig, de jelen esetben az ideiglenes készülékemnél - Nokia 2310 - ezt nem tudom megoldani, csak ha rámásolom a simre a számokat.
Értem, hogy kevés karaktert tud kezelni, ill. egy név alatt több számba is beletörik már a bicska, de mégis hasznos lett volna, ha van ilyen opció. Még ha veszteséges is, de mégis hasznos lett volna.Sajnos már feladtam postára így a névjegyeket a gmail-ből kell majd kinéznem, már amit nem tudok fejből.
Adamis - Galaxy Nexus egyébként, és valóban módosított rendszer volt rajta, de visszaállítottam a gyári 4.3-asra, és sajnos ott sem találtam ilyen opciót
-
DeathAdder
veterán
KitKat esetében ezt a Google Asszisztens dolgot volna mód testre szabni?
Mi alapján szűri ez, hogy nekem milyen híreket adjon?pl. beírtam egy kedvenc futballcsapatot, és a sok oldal közül amiket követek egyetlen oldal híreit teszi csak be.
A pdafanclub híreit is az arcomba nyomja, amit ha belegondolok nem is bánok annyira, de mégis miért pont a pdafanclub? Idén szerintem még csak rá sem néztem arra az oldalra...Lehetne olyan, hogy mobilarena, nemzetisport... szóval lehet itt beágyazni kártyákat, vagy valamit csinálni, vagy csak ez úgy van és kész?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Na ez nekem se sikerült
Amúgy hiába mondom neki a Call XY parancsot ha szegény nem érti még a magyar neveket sem..
Érdekes volt eljátszani vele, de valahogy nekem tízszer nagyobb erőfeszítés kinyitni számat ráadásul angolul (akár vezetés közben kanyarban is) és kockáztatni h megérti-e amit dumálok, mint a Google fejlécbe beütni két karaktert amivel azonnal megtalálom a keresett appot, vagy nevet akit hívni akarok -
DeathAdder
veterán
Hali.
ADB backup -ot miért nem tudok visszaállítani egy másik telefonra?
5.0- án készítettem a backupot, és próbálnám egy 4.4.4 -es rendszerű telefonra visszaállítani, de nem tudom
Hiába van ART futtatókörnyezeten ez is, de ott sem tudom.Lehet kompatibilitási probléma a két rendszer között?
Ha igen, akkor alapból nem értem a dolog lényegét, ami pont arra való, hogy verzióváltáskor visszaállítson mindent amit a user szeretne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest