Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Nem tudom mi van, lehet csak cimborákkal forgatjuk egymást.
Adott egy Samsung Galaxy S2, és két Samsung Galaxy S Advance. Mindegyiken T-moblie-os rom. Mindhárom készülék volt már rootolva, cm rajta, Advance-eken meg Fmod...
De most gyári rom van jó ideje mind a három vason. Semmi piszkálás.
Eddig a mese.
Először azt hittem, csak beképzeli a kolléga a dolgot, de pár napja nekem is feltűnt, hogy az automata fényerőszabályzás túl magasan tarja mesterséges világítás esetén a kijelző fényerejét, napfénynél meg túl alacsonyan. Ehhez társul a két Advance esetében (az S2-n nincs használva az opció, ezért arról nincs infó) hogy a képernyőtónus automatikus beállítása sem az igazi. Nem igazán látszik, hogy használna tónust.Ha csak az egyik készülékről lenne szó, akkor azt mondom, hogy összeakadt valami, gyalu a vasnak és jó lesz. De mivel 3 készülék van, ezért szkeptikus vagyok a siker ilyen formájú elérésben.
Jut eszembe.
Időrendileg kb az utolsó google play szolgáltatások frissülésére tehető a hiba megjelenése. De gondolom ennek ehhez nem kellene köze legyen.
Mit gondoltok erről?
Ötletek, javaslatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest