Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
bfer77 #39847 üzenetére
Elég vastagon bele szoktak nyúlni a telefonokba a szolgáltatók. Ötletem volna mit lehet ilyenkor nézni.. de úgy, hogy nem sokat értesz hozzá úgy nemigen fog menni :S Lehet egyszerűbb lenne a jelszóváltoztatás + factory reset. A víruskeresők nem érnek fabatkát se amúgy. Jó lenne látni a levelet, magát a forrását, a hers632stump%40m.facebook.com igazából hers632stump@m.facebook.com de ilyen mail domain nem létezik, ez egy sima scam alias és|vagy csak ennyi volt a reply-address. A Yandex-es mail-el se tudok mit kezdeni anélkül, hogy látnám. A hangok forrására meg olyat lehet csinálni pl., hogy felteszel egy notification history appot és megnézed, hogy rögtön az ilyen eset után van-e regisztrált értesítés a listában és hogy melyik app csinálja.. hátha nem egy sima hanglejátszás hanem egy értesítés és meg lehetne csípni. Amúgy simán lehet egy adathalász dolog is, most, mikor mindenki mindenkinek továbbad big data információkat. Mindenesetre ha nem tudsz vagy akarsz jobban belemenni szerintem jelszóváltás (ahol lehet) + factory reset.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest