- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Újabb tapasztalatok:
Mivel sikerült megoldanom, hogy letölthető app segítségével (IOIO LED) tudtam egy board-ra kötött LED-et ki-be kapcsolni, azt szerettem volna megoldani, hogy ezt általam írt programmal is meg tudjam tenni.
A fő gondot az okozta, hogy az oldalról letölthető példa program nem működött, és nem építettek bele semmi debuggolást segítő részt (pl, hogy kiírja, hogy egyáltalán létrejött e a kapcsolat, vagy hogy passzol e a firmware verzió).
Hosszas keresés után kiderült számomra, hogy különböző firmware verziókat teljesen máshogy kell programozni, be és kikerültek osztályok, funkciók, libary-k. Úgy jöttem rá, hogy az egyik doksiban belefutottam, hogy van olyan metódus, ami a csatlakozás után ha nem egyezik a firmware verzió, akkor az fut le, na ezt hagyták ki a példa fájlból...
Ami viszont szerencsém volt, hogy a downloads rész alatt szépen fel vannak sorolva a firmware-hez tartozó példacsomagok, a régebbiek is, így egy újabb problémát sikerült megoldani.
Itt található a letöltés:
[link]A letöltésekhez szükséges tudni a board típusát:
OTG
V1
És szükséges megtudni a board firmware verzióját:
Ezt az IOIO Hardware Tester Google Play-ről letölthető alkalmazással tudhatjuk meg.
[link]Ha megvannak a fenti adatok, lehet is letölteni hozzá a példafájl csomagot.
Másik esetben lehet frissíteni a firmware-t, nekem nincs most itt kéznél usb-usb kábel, így a nehezebb de biztosabb utat választottam, egyelőre nem frissítem a firmware-t..API verzió, további hibák:
A példa programok igényelnek néhány plusz beállítást, sajnos csak úgy nem fognak lefordulniA feltelepített Android fejlesztőkörnyezet lehetőséget biztosít különböző verziójú API-ra programozni. A példacsomag futtatásához minimum 10-es API telepítését kéri, és fontos feltenni az USB kezelés miatt a Google-API csomagot is!
Azt az eclipse-n belül (ahol a programot kell írni) a Window -> Android SDK Manager programmal lehet megtenni, kipipálod a kellő API verziót, a csomagot kinyitva részletesen látszanak miket kell feltelepíteni, csekkolni kell, hogy a Google API is be van pipálva, majd feltelepíteni ezeket.Ha ez is megvan akkor még nagy piros felkiáltójelek szoktak megjelenni. A csomagon ahol ilyet látsz, jobb-klikk Properties ->Android és a Libary résznél ha piros X-ek vannak, akkor azokat Remove, és az Add-nál pedig hozzáadni a kívánt Libary-ket.
Nekem az IOIOLibAccessory hozott olyan hibát, hogy nem találta az USB kezelő csomagot, itt jön képbe a Google Api.
Itt is jobb-klikk properties ->Android Project Build Target-nél a Google API-t kell bepipálni.Mindezek angolul képekkel:
[link]Végre el lehet kezdeni a fejlesztést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest