Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oh.
Sajnálom. 
Visszatérve az egy héttel ezelőtti problémámra.
Kiderült, a TWRP készítője hibázott, azóta kiadott egy új verziót, azzal hibátlanul felment az e heti ROM.
Bodottá van!

-
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
& SunyaMacs:
Szuperek vagytok!!!
Köszi a helpet!
Nem volt egyszerű a menet (a ROM a készüléken volt, a gépre átmenteni MTP-n nem tudtam, az OTG pendrive is megviccelt a lassú másolási sebességgel, majd az Win 10 Fájlkezelője is ellenem volt), de összehoztam!

Xiaomi EU ROM a készüléken!

-
-
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ezt a default.prop fájlt elérem egy root-jogokkal rendelkező Solid Explorerrel?
Egy default.prop fájlt találtam (root/firmware), de abban semmi olyan nincs, amit a script ellenőriz.Másik kérdés:
Hogy kell azt az ellenőrzést kiszerkeszteni? Illetve elég csak szerkeszteni, majd a ZIP-fájlba visszatenni a szerkesztett fájlt? (Természetesen megtartva a mappaszerkezetet.) -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Közben önállósítottam magam, megtaláltam az updater-script fájlt a letöltött, telepítésre váró ROM-ban.
A hibaüzenetnél hivatkozott értékek a build.prop-ban jól szerepelnek. Mármint a megfelelő markw van benne. Nem értem...
-
-
Lehet, itt jobb helyen van a kérdésem.

Van egy Xiaomi Redmi 4 Prime-om (legfrissebb dev. ROM; 6.0, MIUI 8 6.11.17), nyitott bootloaderrel, amire feldobtam a TWRP recoveryt (3.0.2.0).
Szerettem volna egy ROM-frissítést elvégezni, de a hibásan letöltött ROM nem települt fel, és azóta ha újra akarom telepíteni a ROM-ot, azt írja:
This package is for "markw", this is a ""
Tehát -ha jól sejtem- sikerült a készülék nevét kitörölni. (A markw a Redmi 4 Pro belső neve.A kütyü működik a jelenleg rajta lévő ROM-mal, de én szeretném az EU-s ROM-ot használni. Könnyebb frissíteni, meg nincs tele kínai appokkal.

Amit kipróbáltam, és nem segítettek a dolgon.
Fastbootba lépve feldobtam MiFlash-sel a legfrissebb dev. ROM-ot, feltettem újra a TWRP-t, de a név még mindig csak "".
Hogy lehet ezt visszaírni/visszaállítani?

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Sajnálom.