- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
válasz
smithsys #5136 üzenetére
Elkaptam!!!
Negyedik próbálkozásra ( butatöltés, okostöltés, stock flash, custom reco flash ) után 4,5 perc alatt felment az a custom rom ami rajta volt.
Ugyan elrabolta a napomat ez a sok töltögetés, de eredményre vezetett.
Ami változott az előzőekhez képest az a tárhely volt. Eddig OTG-n keresztül pendrv-ről ment a flash, most sd-ről és közben töltőn volt.
Két anomáliát tapasztalok, hátha tudtok rá megoldást:
- ha a jack-ről küldöm a jelet erősítőre, akkor 40%-os hangerő felett beszaggat a hang,
- semmiféle gombkombinációval nem tudom recoverybe billenteni, kizárólag az adb parancsnak hajlandó engedelmeskedni.
Tesztelem még kicsit az akkut mert az továbbra is gyanús, aztán ha jó akkor megy visza a "kedvesgazdájához". Addíg vissza sem ragasztom a kijelzőt, mert már harmadszor melegítettem ki, az ördög meg nem alszik.@svgyula
Neked köszönöm a tippet! -
svgyula
addikt
válasz
smithsys #5133 üzenetére
Szia! Az akku fel van töltve? Gondolom nincs mert leszívta flash közben. Tedd fel egy buta töltőre és utána rakd bele egy rendes töltőbe és nyomasd fel 100%-ig utána próbálkozz. Ha lemerül 3v körülire nem kapcsol be a töltésvezérlő azért nem látsz töltőáramot. a rendszer nem érzékeli! Nekem a legutólsó ilyen élményem egy napelemes powerbankkal volt
Kint hagytam a -10c° éjszaka. Megfagyott és semmivel nem volt hajlandó elindulni! Érdekes az volt, hogy kivettem és az autó 12V 10A-es töltőjének!!! kellet 2óra
mire felvitte 3,7V-ig! Izzadt is vagy 8A-on a töltő és melegedett is rendesen! De ami a lényeg, azóta műxik megint simán töltődik a napon is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest