-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
p5quser
tag
válasz
cappa72 #3000 üzenetére
Ezt a cm12-t megpróbálom, hátha. Keresgéltem én is mt6592, 720p, 1/8 ram/romos telefonokat (lévén, egymás klónjai), hátha vmelyikhez van elkészült ctr, philz, vagy twrp, de a bőség zavara... A needromon fentlévő twrp-knél meg nem ír spec-t a készülékhez... És kezdett fogyni a kitartás is.
Hál istennek közben egy újrahúzásnál rányomtam a fotára is, mindjárt le is jött 2 update, úgyhogy readbackelhettem újra a systemet, bootot, ubootot, recot. Ha mégsem jön össze a cm, legalább már a friss rendszert lakjam be újra. Szóval próba után jövök. Köszönöm! -
válasz
cappa72 #3000 üzenetére
Bármilyen beállításra megyek SP Flashtool-ban, és bármire nyomok, hogy fireware update vagy download, nem csinál semmit és szerintem azért, mert nem látja a készüléket. Ezt a másik gépem akkor csinálta, mikor nem voltak rajta a kellő driver-ek, gondolom, mert erre annyi mindent tettem már, hogy magam sem tudom, de ez eddig működött.Ennél a telefonnál találkoztam egyáltalán olyannal, hogy hibát dobott ki az SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest