- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
dosaking #5864 üzenetére
Nem ártana az írásjelek használata...
Melyik android verzió? Ez a legfontosabb kérdés
A system mókoláshoz nem kell root, MTK platform esetén linux alatt fel lehet csatolni a system.img fájl és meg lehet csinálni a módosítást, majd felírni a módosított system.img-t. Bár Android 9 alatt már voltak ezzel problémáim.
Kétlem, hogy hivatalos verzióból lenne 4 féle is ehhez a telóhoz, de mindegy is.
Sajnos találkoztam már ezzel a témával kapcsolatban is olyan fórumos marhaságokkal, hogy az fw frissítés előtt formázni kell a flash tárat. Ezzel vége is a dalnak. Ez egy állandóan visszatérő probléma. Az fw-k nem tartalmazzák a kritikus rendszerpartíciókat, mivel azok egyediek, MTK paltformon a flash tool a háttérben csinál mentést ezekről és írja vissza fw upgrade esetén, ezért nem vesznek el az adatok. De ha valaki már zseniálisan legyalulta, akkor már csak az ürességet tudja visszaírni.
Tehát ezt már nem fogod tudni visszaállítani. Szerintem ha nem vált be egyéb módszer, akkor a systemUI hack marad csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Battlefield 6
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest