- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
siryeti
tag
Sziasztok
Olyan problémába botlottam hogy a tegnapi nap , szerettem volna Infocus V5 "Mtk 6753" telefonomon egy gyári beállítások visszaállítását végrehajtani, TWRP-ből, elötte ugye biztos ami biztos full backup, semmi gond nem is volt , minden ment, csak factory reset-et csináltam, gond nélül újra bebootolt.
Utána már megnyugodtam, kérte a nyelvet, sim kártyák beállítását, wifi kapcsolatot.
Következő lépésként szoftver frissítést keres automatikusan, na onnantól nem lép tovább...
Visszalépni tudok, próbáltam már wifi hálózatra nem csatlakozni , de azt nem engedi átlépni..
Reméltem hogy egy idő után megunja, mint én is , de türelmes, akár órákig is keres, próbátam..
Semmilyen recovery menüt nem tudok elérni, és semelyik Windows 10-es gépem sem ismeri fel, nem sípol, nem érzékeli, összes usb portban, semmilyen kábellel.
Próbáltam már többféle drivert telepíteni, volt amit sikerült is, eszközkezelő írta hogy Mtk eszköz, de felkiáltójellel és hibával hogy nem tudja indítani a drivert.
Jelenleg az USB deview programmal töröltem amit találtam mtk és android drivereket, jelenleg itt tartok.
Bármilyen ötlet érdekel, nagyon szépen köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest