- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Keeperv85 #450 üzenetére
Szia!
Azért tettem vissza a zip-ben levő másik recovery-t mert a frissítés letöltése után csak a recovery-ig jutott
de a frissítést már nem csinálta meg! Az első gondolatom az volt, hogy megkeresem a letöltött frissítést és manuálisan elindítom. Aztán a keresés nem hozott eredményt egyszerűen nem találtamvégignéztem a gyökérkönyvtártól kezdve minden alkönyvtárat de nem találtam vagy egyszerűen olyan néven/formátumban mentette el amit én
nem tudtam értelmezni. Az érdekessége az, hogy miután lecseréltem a recovery-t
én naív azt gondoltam megkeresem a frissítések között és csak elindítomHát nem egészen így működik!
Újból netre fecsúszok majd frissítések keresése(előtte felajánlotta! most nem!) majd újból letöltötte és újraindította, majd telepítette magát.
A "laza" válaszára visszatérve (amit nem nekem címzett) kell a CWM(nálam) A "gyári" recovery-ből minden ki van hagyva a factory reset, és a wipe funkció sem működik benne! Szépen végigmegy a "csík" majd minden OK és a teló újraindításakor marad minden a régiben. Ezt lehet olyan bolondbiztos módszer az "ámátőröknek" akik csak azt hiszik, hogy megcsinált mindent és ez nekik elég is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest