Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Keeperv85 #450 üzenetére
Szia!
Azért tettem vissza a zip-ben levő másik recovery-t mert a frissítés letöltése után csak a recovery-ig jutott
de a frissítést már nem csinálta meg! Az első gondolatom az volt, hogy megkeresem a letöltött frissítést és manuálisan elindítom. Aztán a keresés nem hozott eredményt egyszerűen nem találtamvégignéztem a gyökérkönyvtártól kezdve minden alkönyvtárat de nem találtam vagy egyszerűen olyan néven/formátumban mentette el amit én
nem tudtam értelmezni. Az érdekessége az, hogy miután lecseréltem a recovery-t
én naív azt gondoltam megkeresem a frissítések között és csak elindítomHát nem egészen így működik!
Újból netre fecsúszok majd frissítések keresése(előtte felajánlotta! most nem!) majd újból letöltötte és újraindította, majd telepítette magát.
A "laza" válaszára visszatérve (amit nem nekem címzett) kell a CWM(nálam) A "gyári" recovery-ből minden ki van hagyva a factory reset, és a wipe funkció sem működik benne! Szépen végigmegy a "csík" majd minden OK és a teló újraindításakor marad minden a régiben. Ezt lehet olyan bolondbiztos módszer az "ámátőröknek" akik csak azt hiszik, hogy megcsinált mindent és ez nekik elég is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest