- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
sziasztok!
Ti vagytok a végső reményem. Több topikot megjárt már a kérdésem, de sehol nem kaptam választ.
Adott egy iNew V3 dualsimes teló és az utóbbi pár hónapban vettem észre, hogy nem igazán jönnek meg a gmailek, aztán kiderült, hogy semelyik google alkalmazás nem tud szinkronizálni mobilneten csak wifin működnek, de ott hbátlaul (térkép, keep, inbox, contcts, naptár, gmail...)
Miközben mobilnet van, legalábbis minden más alkalmazás működik (chrome, waze, sőt érdekes módon még a Google play is).
töröltem már az adott alkalmazások adatait, töröltem a fiókokat, majd újra felvettem. Erre annyi történt, hogy a 2 gmail fiók közül az egyik működik kézi frissítéssel inboxban, de a másikat be se tölti, autosnyc meg sehol sincs, térkép pl keresni tud, de utat már nem tervez...tehát wifivel minden szép és jó, mobilneten meg nincs google szinkron.
Szerintem valamit elnyomkodtam, de a beállításokban nem találok semmit ami segítene...
teljes reinstallhoz mé nincs kedvem (majd 2 éve megy belakott rendszerrel). Bármi ötlet, javaslat ami segíthetne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest