- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok! Bocsi a zavarásért!
Nos lenne egy kis problémám! Szeretnék az androidomon, egy olyan boot animációt, amikor elindul a telefon, s lefut bootnál egy kis zene! Nézegettem és keresgéltem, de valamiért, mikor indítom a telefont lefut a boot animáció, de hang nincsen! Mielőtt elkezdi valaki, hogy milyen file féle tipusban, meg milyen néven és hova, akkor elmondom!
Leszedtem egy tetszőleges *.ogg file-t és beraktam a /system/media/ mappába és adtam neki a Permissions-ben 3 READ-et és 1 WRITE-ot, tehát 644-es számot is írhattam volna a PERMISSIONS-ben!
Utána Rebootoltam és még mindig nem volt hang! Próbálkoztam a /system/media/audio/ui mappában is, de ugyanaz..
Megpróbáltam a BAC-al is, installáltam a sound binary-t ahol fura módon, kiírta az elején, hogy „Service not avalibe" majd „Binary Installed!", de akkor is ugyanaz a felirat állt rajta, hogy „Binary is not installed!" a zenét beimportálta a mappába, de akkor sem volt bootolásnál hang!
Egyébként meg, ha valaki kérdezi, akkor egy PS1-es boot zenéjével próbálkozom!
Üdv !
Lemérem tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest