- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
imicip
csendes tag
válasz
cappa72 #3166 üzenetére
Köszi Cappa.
Namostan a gyomlálás alatt ugye a kínai testvéreink alattomos progijainak törlését értem. A blogodban olvastam a mentett renszer MtkDT-vel történő visszatöltésről, de ennek így (fertőzötten) ugye nincs értelme. Azt még nem tudom, hogy melyik fájlt kell kinyitni és átírni. De pár oldallal ezelőtt egyik fórumtárs mintha ezzel kapcsolatban írt volna, és a system.img fájlról lenne szó. Ezt viszont, olvasatom szerint, csak linux alatt lehet megvalósítani. Tudnál-e ezzel kapcsolatban segíteni, hogy milyen programmal és hogyan kell ezt megcsinálni, vagy hol találok róla leírást? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest