Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Helóka!
Van egy vkworld F1 telóm, 5.1-es gyári rommal, vettem egy második simet és a 2-es foglalatba tettem bele. T mobilos domino kártya, és az istenért se találom hol lehet a szám kijelzését megváltoztatni, valamint a PIN-t átírni. Hova lettek ezek az opciók? -
mmdms
addikt
Azért is gondoltam talán találni olyan akksit ami méretre megegyezik, de teljesítménybe kicsit jobb, mert hát ugye úgy érdemes/kedvezőbb valamit legyártani, hogy a lehető legtöbb alkatrész a lehető legtöbb eszközükkel kompatibilis. A gyártási költségek így a legolcsóbbak.
-
mmdms
addikt
válasz
madarasz92
üzenetére
Érdeklődésképp írtam a supportuknak, egy kérdést megér. Egyébként akkor nincs is baj, ha nem felejtem bekapcsolva a wifit.
Amúgy nem értem ezt az árkategorizálást. Az előző telefonom egy huawei y330 volt, ami egy használhatatlan telefon, még mindig 2x ennyiért.No mindegy köszönöm a segítséget!
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Pár napja megérkezett hozzám EZ a kiszemelt telefon. Nekem nagyon tetszik, de beigazolódott a gyanúm, ez az 1850 mAh akku bizony nagyon kevés. Mi alapján tudnék hozzá nagyobb akksit keresni?
Itt az eredeti, gb/t 18287 2013 számsor alapján kellene nekem kutakodni?Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi