Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicu21
tag
válasz
beneboy
üzenetére
Szia,
ha az egyik slot térereje nem jó, nézzed meg a kábelezést!
elméletileg, ha lebontod a hátát, akkor két kábelt találsz, ami a telefon aljához megy, ott lehet forrasztási gond. Nekem KPT A5-ösöm van, annak volt ilyen gondja, kiforrasztottam a két kábelt és vissza újra, azóta nincsen gondom vele -
-
Vicu21
tag
Sziasztok. Most árulom a KPT A5-ösömet, mert elkapott a gépszíj, és 4 magosat szeretnék. Ezzel nagyot szívtam, mivel senkinek nem volt, nemzetközi fórumokon sem nagyon, amit kellett vele csinálnom, flash, rom fordítás, miegymás, az itteni fórumokból csináltam

most nem akarom ugyanezt eljátszani, hát kérdezek.
Van valakinek tapasztalata erről?
5.0 inch MTK 6589 Quad Core 1.2GHz Cortex A9 Butterfly H920
a válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi