Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Fateromnak kéne dual simes, droidos, 3g-s, gps-es telefon, viszont tanácstalan vagyok.

Korábban már nézelődtem itt az oldalon, de akkoriban még eléggé gyerekcipőben jártak ezek a telefonok.
- Hidegben nem érzékelte az ujjat a kijelző
- Gps x2-es sebességet írt ki
- Magyarítás erőteljes hiányosságokkal rendelkezett.Tudnátok nekem olyat ajánlani, ami igazán használható és nem bug-os? Az olyan fateromnál nem játszik, ami csak hellyel közzel megy, meg "majd a következő frissítéssel" megoldódó hibákat tartalmaz.
Amik még számítanának, hogy 4"környéki kapacitív kijelzője legyen és fürge legyen a telefon.
Árban megy maradjon 50 alatt.
(Ui. Most is duos mobilja van, csak nem droidos.)
-
Kvazár
őstag
válasz
n_b_forrest
üzenetére
Ennek létezik DUOS és sima változata is?
[link] -
Kvazár
őstag
Igen, én is ettől akadok ki!
3 helyen 4 félét olvasok ugyan arról a telefonról. A kedvencem az volt, amikor egy hirdetésben 3 különböző eszközről volt fénykép. Amiből 1 szerintem az volt amiről koppintották, egy meg talán a látványterve, amilyenre elképzelték és 3. meg remélhetőleg az adott telefon, de csak nyomokban egyeztek meg a képek...Ilyen feliratos, hazudozós dolog nállam ott verte ki a biztit, amikor az egyik kamerája mellé azt írták, hogy HD camera. De itt a HD nem azt jelentette, hogy olyan videót vesz fel, hanem fényképezni fényképez 1920x1080-ban...
És a nylevekkel is a kavarás... Valamihez van betűkészlet, másik itt-ott már magyar...
Azt nem értem, vannak rendesen magyar menüs droid-os telefonok, annak a nyelvi fájlát nem lehet valahogyan átültetni??
1x volt a kezemben egy dual sim-es i4 koppintás...
- A kijelző csak foltokban érzékelt
- 3 nyelvű volt, de azt egyszerre használta. Néha magyar volt 1-1 felirat, de voltak angol és kínai feliratok is
Egyszerűen egy használhatattlan vacak volt...
Igaz, ez nem droidos, hanem valami más volt.Bár, hallottam olyanról is, hogy csak lekoppintják a droid kezelőfelületét, és közben meg valami java-s vacak futt rajta...
-
Kvazár
őstag
Szétnéztem az oldalon amit linkeltél, csak sajna a lényegi infókat felejtik el kiírni!

Én olyat keresek ami:
- capacitive kijelzős
- min. 600 MHz-es a procija
- min. 480x800-as a kijelzőjének a felbontása
- magyar menüsÉs ezek az infók nem igazán vannak azon az oldalon feltüntetve. És az, hogy ugyan az a telefon egyik oldalon ilyen tulajdonságokkal, másikon meg más tulajdonságokkal van feltüntetve, az meg kifejezetten elrettent a vásárlástól.

allando:
Thx. az ajánlatot, de másmilyen telefont keresek.

-
Kvazár
őstag
Thx, szétnézek ott is!

Viszont feltűnt valami. Az e-bay-es A9000-eshez az volt írva, hogy capacitive a kijelzője, viszont amit te linkeltél A9000-est, annál meg az, hogy rezistive.

Most, akkor ez hogy van? Csináltak kétféle A9000-es telefont, csak éppen a nevük ugyan az, vagy az egyik infó hibás?

-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
B.Ú.É.K. mindenkinek!
Ezekről a telefonokról mi a véleményetek?
- A9000+ ANDROID 2.2 TV DUAL SIM CAPACITIVE PHONE GPS 4GB- 4.1” Android 2.3.4 Dual Sim WCDMA Analog TV/GPS/WIFI Capacitive phone A710
- 4” Android 2.3.4 Dual Sim Quad Bands GPS/WIFI/3G Capacitive Touch Smart PhoneAzt nem értem, hogy egyik-másik esetében vagy 6 helyen odaírják hozzá, hogy 3G képes, de egy ledugott sarokban meg azt írják, hogy csak a GSM hálózatokkal kompatibilis, és a 3G-set meg nem támogatja! Most akkor mi az igaz?!

És lenne még egy kérdésem, hogy ezekre valahogyan rá lehet varázsolni a magyar nyelvet?
Thx. a válaszokat!
Sziasztok! -
Kvazár
őstag
Igen, én is valami hasonlót keresnék, amiben van wifi, gps és capacitive a kijelzője.
De hagyományos droidos telefonokról azt szokták mondani, hogy 600 MHz vagy az alatti procival szereltet nem szabad megvenni, mert túl lassúak.Ezeknél meg a legjobb esetben van az, hogy 600 Mhz-es a procija (, esetleg van egy kiegészítő valami is mellette...)
Neked erről mi a tapasztalatod?
Más:
Nézegettem a boltot amit linkeltél, de csak egy tablet gépet láttam ott, ami a termékek között van. Telefont egyet sem. (Igaz, tesztek voltak.) -
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem gondolkodni egy dual simes androidos telefon vásárlásán. Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok benne nekem segíteni?!

Az a gondom, hogy nem vagyok képben ezekkel a telefonokkal, és nem tudom milyen paraméterek számítanak jóknak, és rosszaknak. Esetleg, ha 1...2 telefont is linkelnétek, amik jóknak számítanak, azt nagyon szépen megköszönném!
(Természetesen olyanokat ne, amiket csak horror áron lehet beszerezni...)Szerk:
Ezekben van, vagy tehető rájuk magyar nyelv? Vagy ez felejtő?Thx. Üdv.
-
Kvazár
őstag
Köszi a válaszokat!
Erről a telefonról mi a véleményed?
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem:
- A kínai androidos dual sim-es telefonokra lehet magyar nyelvet tenni? Vagy csak azokkal lehet gazdálkodni ami bennük van gyárilag?
- Az androidot lehet benne frissíteni?A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Suzuki topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Battlefield 6
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest