- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ervin1979
tag
Sziasztok.
Xiaomi dual sincs telom van. A beállítások ban nem találom az SMS küldesere való beállítást csak a hang és netre. A fő Vodafone kártyámat hasznalom mindenre, kérdés nélkül arról megy az összes hang hívás és net, de a 2. Simrol szeretnék néha sms-t küldeni, hogyan tudom beállítani hogy SMS küldés előtt rákérdezzen, hogy melyik simrol menjen? Melyik app? Esetleg vhol a beállítások ban? Köszi -
ervin1979
tag
válasz
Alone50 #54986 üzenetére
Köszi, olvasgattam leírásokat, bár elég szűkszavúakat találtam eddig, milyen képeket csinál, van rajta vaku(gondolom csak Led-es ha van).Gorilla glass vagy vmi hasonló kijelzővédő van rajta? Összehasonlítva egy Jiayu G3-al milyen?
Ha sima postával rendelem akkor esélytelen h karácsonyig ideér? KB 1 éve rendeltem utoljára kínából, azóta szigorodott vmit?
Ebben az árkategóriában milyenben érdemes még gondolkodni?
THX
-
ervin1979
tag
Anyumnak keresnék vmai Okos telót alap felhasználásra. Az olcsóbbak közül megbízhatót keresek, amihez van némi folyamatos frissítés. Anno rendeltem magamnak G3-at, ahhoz hasonló külsővel, de annál elég egy szerényebb képességű jóval olcsóbb teló. Black friday alapján nézegetttem, már 50-80 usd-ért is láttam noname okos telokat. Ajánljatok pls.
-
ervin1979
tag
DHgate escrow számla van, itt bankkártyával fizettem 03.06., 2 napon belül kaptam szerintem kamu track numbert ****, azóta is 0 infom van.
Üzenetváltásom az eladóval:
HII paid the price on 03.06 and it is still no tracking info. It is looks like, its a fake tracking number , what I got from you Tracking Number: **** (HONGKONGPOST) Please help me sort this out. I heard from my friends, that there arent any JIAYU G3 in the webshops.
I bought from you because this: 48hr Dispatch Guarantee!!!.scofield8800 2013-03-12 18:18
Hi friendSorry so late to reply
We jsut get the news from customs , that the pacakge will be sent back , so we will resend , need time
Regards
Gavin
Asszem hülyének néznek!? mi okból küldené vissza a kínai vámos?
Javaslat? Jelentsem a dhgatenek hogy kamu a track kód? A dispatch Guarantee miatt ha 2 napon belül nem küldi el az arut, akkor 20-30usd visszajár.
"[ Módosította: CoolMan ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest