Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
citkar
üzenetére
Blackview Will be the World’s First Rugged Phone Manufacturer to Apply MediaTek Dimensity 1000 5G - készülék viszont még sehol.
-
t72killer
titán
válasz
citkar
üzenetére
Sajna így van, és nemcsak a csóri vírusette forintban, hanem dollárban-eur-ban is
.A korábbi "elit" apple-csamcsung kicsit másképp lépett szintet, pl kiadták a méregdrága Fold-ot, ami végülis szintén csak egy telefon - 2000dodóért
.Apropó, érdekelne, mi várható a mediatek dimensity-kre. Ott sorakozik már egy sor SoC (800, 1000, 1000L, 1000+) de telók még nincsenek.
-
t72killer
titán
válasz
Somatom
üzenetére
Amitől gondolom függ: maga a chipset (ez talán nem szór annyira), a készülékbe szerelt antenna (szerelési) minősége és a driverek/ROM.
Nomármost egy mélyen a "piaci ár" alatt adott készüléknél megértem, ha van izgulnivaló az utóbbi két tétel miatt, ha az ember folyamatos és pontos munkát vár el. A rootolhatóság segítség lenne mondjuk, ha csak szoftveres a baj...
-
t72killer
titán
válasz
citkar
üzenetére
Ja, nézegetem, hogy ez egy ősrégi snapi 28nm-es processzen gyártva, azaz még gyengébb is a hardver.
Viszont a blackview-nál kérdés, hogy normálisan licenszelték-e a mediaretek drivereit, mert ha nem, az egy olyan appban, ami esetleg kihasználá a grafikát (chrome, youtube, maps?) hiába a korelőny, elhasalhat.
+nekem fontos a betonstabil megbízható GPS és bluetooth (teló veszi a jelet, BT-n továbbítja a fotógépnek, ami geotaggel - lehetőleg pontosan, nem 8km-rel odébb, erdőben se...), nem tudom a mediatech mit tud ilyen téren.
-
t72killer
titán
Az AGM x2 (snapi 653, 6'000mAh) és a blackview bv9500 plus (Mediaretek P70, 10'000mAh) közül melyik lehet az érdekesebb
? -
t72killer
titán
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nekem is csak ajánlották, próbálok a kevés amazonos visszajelzésből eligazodni. Sajna értelmes tartósteszt nem létezik ezekről, az amazonos meg egyéb vásárló meg kb kibontás után 2 nappal pötyög be valamit aminek az érdemi infótartalma a 0hoz konvergál
.Előző kiszemeltem, az oukitel 3wt nem ilyen "szerencsés", pár xda-s tag berendelte és kapja rendesen az ívet. Ezekután nem sietek a vásárral...
-
t72killer
titán
válasz
t72killer
üzenetére
Ha vkit érdekel a mostani széria, Oukitel WP6 akció a Gearbesten, 220$.
-
t72killer
titán
válasz
fateless
üzenetére
Annyi praktikus haszna van, hogy a játszótérre, ahova le-leviszi egyikünk a gyerkőcöt rálátunk, viszont nincs egymást ingyenhívó előfizunk. + ha átmegyek haverhoz, az ő lakásából is látni a mienket - fel tudom onnan is csörgetni.
De mondjuk ha nincs vmi további haszna, pl nem üzemel 802.11ah-s wifi routerként/bridgeként, akkor el tudom engedni

-
t72killer
titán
Az Oukitel WP6 jobb választás bármivel, mint egy Ulefone 3W(T) vagy Blackview 9500 plus? Évek óta hallani a márkáról, de valahogy sehogy se lett belőle egy xiaomi pl...
-
t72killer
titán
MediaTek Bug Actively Exploited, Affects Millions of Android Devices - ez gondolom még a legtöbb készüléknél aktuális probléma...
-
t72killer
titán
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Ja, csak a "kimaradás" manapság egyre inkább azt jelenti, hogy kb mehetsz a híd alá lakni. Kis szerencsével alföldi tanyára, de ott se feltétlen árt tisztában lenni a világon zajló dolgokkal.
-
t72killer
titán
A Blackview-kra egyébként mennyire édemes/lehet lineage OS-t tenni
? Sose használtam még sem őt, sem az előd Cyanogen-t, de 100% kínai telóra szeretnék egy megbízható rendszert. -
t72killer
titán
Strapatelót keresek, gondolkodom az Ulefone 3W-n vagy a walkie-talkie-s 3WT-n, használ valaki ilyet? Mennyire rizikós kínából rendelni?
Esetleg más márka, hasonló árfekvésben?
Új hozzászólás Aktív témák
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung A16 mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
?

- mostmár nem az 
.
. A 0hoz konvergáló értékű sgs2-met gondoltam bevetni, legyen egy kis haszna.