Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is vettem egyet, akkuidő (egyenlőre 1 kártyával) kevés játékkal, 20 perc wifi, 30 perc napi beszélgetés, már 3,5 napja megy, 40%-on van.
Egyszer próbáltam két kátyával, ekkor bekapcsolt adatforgalommal, úgy két napig simán ketyegett.
Lassulást akkor tapasztaltam, amikor a híváslistát tekergettem föl, meg le. Ekkor néha "laggol" (akad). Amúgy más esetben nem.
A Sygic gps progi igen jól megy rajta. Angry birds is elviselhető.
Ha több programot szeretnél telepíteni, akkor sajnos kötelező a link2sd és a root.
Illetve fontos lementeni az imei számokat (/data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI könyvtárban van).
Érdemes olvasni a [918D] fórumát is.
Van hozzá mtk control program, amivel felhúzható a proc. 800MHz-re (amit a lenovo is megcsinált, azt hiszem az A65-ben), és állítható a professzor feszültsége.
Élvezhetőbb készülék szerintem a hasonló kategóriájú Samsung-oknál. Ez persze privát vélemény.
Nos a hang chipset az hát... ööö... vagy az enyémben gány, vagy az összesben. Nagyjából az élvezhetetlen kaegória. Azért gondolom, mert ugyanaz a felvétel ugyanazon a fejhallgatón egy Xperia-n csilingel a fülembe. Eddig ezt a hátrányát fedeztem fel.Memória? Hát az kevés. Nem érdemes sok cuccot kitenni a képernyőre, hamar elvész a memória kevésségében (ez szép mondat volt). De. Aki megveszi az számoljon ezzel. A szabad felhasználható memória valahol 40-60MB környéke nálam. Ha Gemini ram-pucolóval felszabadításra engedem a gépezetet, akkor felmegy akár 75MB-is is, persze ez csak pillanatnyi "idill", a programocskák szépen vissza indulnak memóriafoglaló útjukra.
Erre csk annyit, hogy aki kis autót vesz, az számoljon a kis csomagtatróval, aki nagyobbra vágyik többet kell fizetnie. Ezt tényleg megszívlelendő.Képet a kamerával mellékeltem, nem nagy durranás.

Összességében tetszik, praktikus, ára jó, tudása megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ulefone Armor 33 Pro
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest