- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
válasz
ÁrPi2 #115305 üzenetére
Nézd,egy időben a coolicool-on volt két ilyen eltérés is.Az egyik 2014 ősze és tavasza között.Akkor ,ha a dollár helyett rubelt választottál, 4-5e ft-al fizettél kevesebbet.Utánna ugyanitt volt egy brazil reálos eltérés,na az jelentős volt,mert a 60e ft-os (dollárban) telókat BRL-ben fizettem,csak 50e ft volt az ára,vagy 50 helyett 42e stb..De aztán ezt is észrevették kínai barátaink és módosították az árfolyamokat.
A GB-nél amikor utoljára rendeltem egy 37e ft-os telót ,CNY-ben fizetve 33500 ft körüli összegre jött ki.Tudom nem nagy összeg,de ha lehet akkor miért ne? -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged