-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
GuruZone #61281 üzenetére
Én köztudottan nem vagyok nagy-proci/RAM/PPI párti, de a 256 mega RAM-mal nekem már fenntartásaim vannak.
Ezt arra alapozom, hogy volt egy ennyi memóriával szerelt Spreadtrum SC6820 SoC-os készülékem egy nagyon rövid ideig, és az annyira csak az alap dolgokra volt képes, hogy nem lehetett netet böngészni vele zenehallgatás mellett.
Az igaz persze, hogy egy MTK SoC-os készülék valamennyire másként viselkedhet (az 1 gigás Spreadtrum SoC egy vicc az MTK6572-höz képest), meg nyilván az Android verzió is számít (azon a készüléken egy átmaszkírozott 2.3 futott).
-
svgyula
addikt
válasz
GuruZone #61166 üzenetére
Szia!
Akkor kezdj ízgulni amikor megkapod az sms-t, hogy csomagod érkezett. Ma még ünnep van kínában de a DHL nem kínai ezért ha megkapta akkor küldi is. Kezd el beszkeneleni az átutalási igazolást, vagy kérd el a bankodtól. Mert amint beér az országba ez lesz az első amit kérnek. Ha nem tudod produkálni a 3. nap után raktározási díjat számolnak fel................. -
Zeki
nagyúr
válasz
GuruZone #61166 üzenetére
Tudod azért kérdés helyett ha gugliztad volna hogy DHL tracking, akkor ez lett volna az első találat, és akkor az oldalt olvasva rájöhettél volna, hogy csak a 10 számjegy kell, semmi más.
De hát ugye nem mindenki barátja a google.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest