- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
válasz
Blue Eagle #91182 üzenetére
Teljesen igazad van, én sem értem magam, ennél azért óvatosabb szoktam lenni. Az egésznek az a háttere, és már ott kezdődött az egész felelőtlenségem, hogy megrendeltem ezt a telót, ami original Lenovo A850 S-nek volt leírva, MTK 6592 cpu, octacore, full HD stb. És kb mint egy nyugdíjas a termékbebutatón ráharaptam gondolkodás nélkül a csalira, és csak a megrendelés után kaptam észbe, hgy azért itt vmi sz..r lehet a pacsintában. De megérkezett, és elkezdtem azon ügyködni, hogy kapjak legalább valami visszatérítést a buyer protection-on keresztül, mert a seller nem volt tú együtt működő. Még 5 napom van hátra elindítani a dispute-ot. Szóval teszteket kerestem, amivel majd tudom bizonyítani, hogy a teló szinte semmiben nem felel meg a leírásnak.És eközben akadtam olyan programokra, amikkel lehetett állítgani, és hát nem tudtam ellennállni a csábításnak és újbó agyatlan voltam, felhúztam 120-ról a DPI-t 240-re, valamint a Dalvake heap size-ot 38-ra.Nem ment amúgy gps sem, hiába csináltam meg azokat a dolgokat amiket találtam neten, valamint 3g sincs, mert a leírással ellentétben nem WCDMA, hanem TD-SCDMA 3G van csak benne.
De a jelenlegi hekyzet ez:
Kérlek nézd el nekem, ha hülyeséget mondok, kérdezek stb, igyekszem tanulni, olvasgattam sok leírást, de teljesen kezdő vagyok ebben a témában. Amit Cappa javasolt, azt már kezdem érteni, hogy mit csináltam
Lementettem SP Flash Tool-al szerintem a teljes ROM-ot, egy file kivételével, amire align hibát írt ki, ez az utolsó volt az MTKDT Block Infoban (bmtpool nem sikerült):Csináltam előzetesen scatter file-t is, de ebből a block infoból néztem ki a readback-hez az adatokat, mert így egyszerűbbnek éreztem, ez lett a readback-em:
Azzal gondjaim voltak, hogy a mentéskor nem adtam meg file kiterjesztéseket, mert nem kért, párhoz beírtam az img kiterjesztést.
Ebben nem látok, system.img filet, de valószínű ez az első hülye megjegyzésem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hővezető paszták
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Facebook és Messenger
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest